Bár a Hullaadás bemutatójára a jövő hétig még várnia kell a hazai nézöközönségnek, Eli Roth rendező viszont már most bejelentette, hogy elkészül a folytatás.

“Breaking News! John Carver ismét gyilkolni fog! Köszönjük mindenkinek, aki támogatta a filmet. Menjetek és nézzétek meg most a nagyvásznon, amíg a mozikban van, a folytatás 2025-ben kerül a mozikba! Egy évet szánunk arra, hogy tényleg rendbe hozzuk a forgatókönyvet, mától dolgozunk rajta!” - írja Roth a közösségi médiában.

A Hullaadás még november elején debütált az amerikai mozikban, ahol 10 millió dollárt hozott a konyhára a nyitóhétvégén, világszerte pedig tovább 30 millió dollár bevételt hozott össze a mindössze 15 millió dolláros költségvetéssel szemben, így talán nem is meglepő, hogy a Sony TriStar Pictures bőven lát potenciált a folytatásban.

A film alapötlete egyébként még egy 16 éve megjelent hamis trailerből ered, amelyet Roth Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse filmjéhez készített. 

A Hullaadás tehét december 7-én érkezik a hazai mozikban, a film főszerepeiben pedig  Patrick Dempsey, Gina Gershon, Rick Hoffman, Jenna Warren, Milo Manheim, Addison Rae, Karen Cliche és Nell Verlaque lesznek láthatók. Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy a film Magyarországon a legmaasabb, az X-korhatár besorolsát kapta.

58 Hullaadás  (2023)

horror | misztikus | thriller

Egy kiátusításon történt tragikus esetet követően a hálaadás eredetének számító Massachusetts állambeli Plymouth lakói egy titokzatos gyilkos terrorizálásában találják... több»