Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
58
Filmadatlap
 
34
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Halle Berry
Phylicia Rashād
Halle Berry
 
Berto49   2016. 12. 12.

legújabb vélemény

Nagyon hálás témája könyveknek is, filmeknek is a többszörösen hasadt személyiség (Keyes: Az ötödik Sally, a filmes verzióról nem tudok, Legbelső félelem, kiderült, hogy ez is regényadaptáció!). A film főhőse (Halle Berry) is ebben a betegségben szenved, míg aztán egy pszichiáter (Stellan Skarsgård) segítségével megtalálja a domináns személyiségét. Állítólag megtörtént eset alapján készült a film. Jó volt, H. B. alakítása rendkívüli színészi játékot nyújtott, de Pikali Gerda (az állandó magyar hang) teljesítménye szinte egyenértékű a szinesbörű, fiatal korában többszörösen szépségkirálynővé választott színésznőjével.

 
ordas   2016. 12. 08.

Jelentéktelen alaptörténet.


 
hedva   2014. 11. 04.

Felejthető filmalkotás, még akkoris ha Halle Barry legjobb alakítását nyújtja a Szörnyek keringője óta. Skarsgard is csak dísznek van itt.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.