Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
70%

Jeges pokol (2021)

The Ice Road
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Liam Neeson
Liam Neeson
Laurence Fishburne
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Amber Midthunder
Liam Neeson

Videók (4)

 
Szilárd-Leo   2021. 07. 28.

legújabb vélemény

0
Szerintem jó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy olyan filmet mutathatok be, amit még így dolgoztak fel. A színészgárda zseniális választás volt, a film története pedig a hideg valóság. Jól összekombinált film lett. Az életért ment harc a végsőkig, az biztosan. Na, a filmről írjunk bővebben! Úgy kezdődik, hogy a bányászcsapat bennreked a bányában, és másképpen nem lehet kiszabadítani, mint hogy egy fúróberendezést hoznak hozzájuk. De csak úgy lehet elvinni a fúróberendezést, hogy 3 kamionnal 30 óra alatt kell megtenni a jeges úton, ahol életveszélyes megállni. De minden balul sül el... Tovább nem árulom el, nézzétek meg! De hozzátéve happy end lesz. Összességében jó film, 8,1.

 
Sebes Gábor   2021. 07. 09.

1
Átlagos

A szokásos akciós, csupa jó és rossz emberrel. Láttam már jobbat is, rosszabbat is.

 
Tussocky   2021. 07. 13.

0

Igen, tipikus recept alapján készült akció-kaland, de ez a film ennyit is vállalt, nem többet, és ezt jól hozta. Ugyanakkor nekem újat mutatott ezzel a "kamionok a jégen" felállással. Volt tétje, volt kaland, de nemcsak a jéggel és a természeti eleme... több»

A film összbevétele 2 041 034 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 13 233 255 forintot termelt. A hazai mozik összesen 15 145 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jonathan Hensleigh 10 év után rendezett újra filmet, korábbi filmje A nem írnek való vidék, amely 2011-ben jelent meg.

(csd)
 

Amber Midthunder és Liam Neeson korábban Az oltalmazó című filmen dolgoztak együtt.

(csd)
 

A forgatás Île-des-Chênes és Gimli, Manitoba helyszínein zajlott.

(csd)
 
Hóvihar, lavina, hómotoron támadó intrikusok, leszakadni készülő híd, patkánytámadás – ami katasztrófa az út során bekövetkezhet, az be is következik. Az egymást követő nehézségek azonban egyre unalmasabbá és kiszámíthatóbbá teszik a filmet, amely különösen a szebb napokat látott Liam Neeson miatt olyan lelombozó élmény. több»
 
Kamionos filmek régóta vannak, és bizonyosan még lesznek a jövőben is. Az extrém teherszállítás alapvetően jó sztorikat tartogat magában, és könnyedén látványos, izgalmas filmet írhatunk köré – ezúttal ez mégsem jött össze maradéktalanul. több»