Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Jeges pokol (2021)

The Ice Road
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
20
Képek
4
Videók

Galéria (20)

Liam Neeson
Liam Neeson
Laurence Fishburne
Liam Neeson
Liam Neeson
Liam Neeson
Amber Midthunder
Liam Neeson

Videók (4)

 
Klauka89   2021. 08. 26.

legújabb vélemény

0
Imádtam!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon jól összerakott film, az elejétől a végéig fenntartotta az érdeklődésem. Szomorú is a vége, és nyer a jó oldal, amit imádok, mert a rohadékok terve elbukott. Nagyon jó a színészi gárda is. Apukám szerint az 1955-ös Félelem bére c. film remake-je.

 
Tanovszky   2021. 07. 13.

1

Igen, tipikus recept alapján készült akció-kaland, de ez a film ennyit is vállalt, nem többet, és ezt jól hozta. Ugyanakkor nekem újat mutatott ezzel a "kamionok a jégen" felállással. Volt tétje, volt kaland, de nemcsak a jéggel és a természeti eleme... több»

 
Sebes Gábor   2021. 07. 09.

1
Átlagos

A szokásos akciós, csupa jó és rossz emberrel. Láttam már jobbat is, rosszabbat is.

 
Szilárd-Leo   2021. 07. 28.

0
Szerintem jó

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy olyan filmet mutathatok be, amit még így dolgoztak fel. A színészgárda zseniális választás volt, a film története pedig a hideg valóság. Jól összekombinált film lett. Az életért ment harc a végsőkig, az biztosan. Na, a filmről írjunk bővebben! Úgy kezdődik, hogy a bányászcsapat bennreked a bányában, és másképpen nem lehet kiszabadítani, mint hogy egy fúróberendezést hoznak hozzájuk. De csak úgy lehet elvinni a fúróberendezést, hogy 3 kamionnal 30 óra alatt kell megtenni a jeges úton, ahol életveszélyes megállni. De minden balul sül el... Tovább nem árulom el, nézzétek meg! De hozzátéve happy end lesz. Összességében jó film, 8,1.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 08. 09.

0
Gyenge

Sajnos Liam Neeson is kezd átmenni C-kategóriás Bruce Willisbe és Nicolas Cage-be. :(

 
bronxi   2021. 08. 17.

0
Szuper

Először is a film nekem nagyon tetszett. Nagyon jól össze lett állítva az elejétől a végéig. Kiemelném, hogy egy nagy fordulat következik be a film közepén. Jó színészeket választottak ehhez a filmhez. Összességében nagyon meg vagyok elégedve. Ajánlom mindenkinek.

A film összbevétele 2 041 034 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 42 809 705 forintot termelt. A hazai mozik összesen 25 877 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jonathan Hensleigh 10 év után rendezett újra filmet, korábbi filmje A nem írnek való vidék, amely 2011-ben jelent meg.

(csd)
 

Amber Midthunder és Liam Neeson korábban Az oltalmazó című filmen dolgoztak együtt.

(csd)
 

A forgatás Île-des-Chênes és Gimli, Manitoba helyszínein zajlott.

(csd)
 
Hóvihar, lavina, hómotoron támadó intrikusok, leszakadni készülő híd, patkánytámadás – ami katasztrófa az út során bekövetkezhet, az be is következik. Az egymást követő nehézségek azonban egyre unalmasabbá és kiszámíthatóbbá teszik a filmet, amely különösen a szebb napokat látott Liam Neeson miatt olyan lelombozó élmény. több»
 
Kamionos filmek régóta vannak, és bizonyosan még lesznek a jövőben is. Az extrém teherszállítás alapvetően jó sztorikat tartogat magában, és könnyedén látványos, izgalmas filmet írhatunk köré – ezúttal ez mégsem jött össze maradéktalanul. több»
 
Mindazonáltal a film nézhető, ha nem keresünk benne semmit, ami nem egy átlagos minőségű moziba való. Köszönhető ez annak, hogy Jonathan Hensleigh, a film rendezője eddig inkább forgatókönyvíróként volt ismert (Die Hard, Jumanji, Armageddon), és főleg rövidfilmeket rendezett. Valószínűleg nem akart, vagy nem mert eltérni a jól bevált módszerektől. Nem is tette. több»