Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
60
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Mementó
 
indingo   2017. 04. 10.

Már annyi ilyen tipusú filmet láttam, hogy nem igazán tudott lekötni. Eléggé szabdalt volt az egész, össze vissza ugráltak a készítők. Többet tuti nem nézem meg.

 
Deku   2017. 07. 10.

Nem mondom, hogy maradandó lett számomra de mindenképpen meglepetéssel töltött el. Legnagyobb meglepődésemre ez a film sokkal jobban teljesített mint azt elsőre mondtam volna róla.


 
Snowball   2016. 12. 14.

Nem sokat tudok erről a filmről mondani mivel eléggé snassz. A története kesze-kusza és semmilyen. Nem tetszett az sem, hogy a karakterek kábé azt se tudják hol vannak és jellegtelen volt az egész.

 
mdlg4th   2016. 02. 04.

Istenien szuper lett. Kellett egy ilyen is. Nem is tudom, hogy miért vonakodtam az elején tőle pedig értelmes történetszálat kapott és nem is húzták nyúzták el a végtelenségig. Ez már valami.

 
szaka123   2016. 01. 22.

Egyik kedvenc filmem. A Nolan testvérek nagyszerű filmje ez. A forgatókönyv Jonathan Nolan - Memento Mori írásából született. A rendező pedig, Christopher... Korunk egyik, ha nem a legnagyobb rendezője. A film felépítése, visszafelé haladunk az időben, nagyon jó és egyedi ötlet. És amikor a fekete-fehér képek a színessel összefutnak... Nagyszerű film, zseniális, ahol nem lehetsz biztos semmiben, és nem bízhatsz senkiben! Nem elég egyszer megnézni!

Guy Pearce
Guy Pearce
Guy Pearce
Carrie-Anne Moss
Guy Pearce
Guy Pearce
Carrie-Anne Moss
 
A Memento Christopher Nolan egyik legötletesebb és legeredetibb rendezése, amely mára már klasszikussá avanzsált. 9/10 több»
 

Mivel a rendelkezésre álló büdzsé igen korlátozott volt, ezért a rendező saját maga vállalta el a vágással járó feladatokat is.

(Bogi87)
 

Moss volt az, aki felhívta a rendező figyelmét Pantoliano-ra.

(Bogi87)
 

Christopher Nolan eleinte azt szerette volna, ha a főszerepet Alec Baldwin alakítja.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.