Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A törvény gyilkosa (2008)

Righteous Kill
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
70
Képek
2
Videók

Galéria (70)

Al Pacino

Videók (2)

 
uniterra   2021. 06. 18.

legújabb vélemény

0

Kiszámítható, sekélyes, unalmas. Mintha a stúdió azt mondta volna, "OK Gewirtz, van két heted, dobj össze valamit! Ha nem jó, semmi vész, Avnet majd reszel rajta, leszerződtetünk nagy neveket, azok majd elviszik a balhét." Aztán így is lett.

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 21.

0

Jon Avnet rábeszélte a két színészóriást, hogy játsszák el a két zsaruszerepet. Sajnos nem sikerült. De Niro és Al Pacino ezzel lefelé kapartak rendesen. Unalmas és erőtlen.

 
dulkap   2015. 07. 03.

0

Az ugyan sejthető volt, hogy anyagilag nem fog kasszát robbantani, hiszen egyik színész sem a hatalmas blockbustereiről volt híres az utóbbi időkben. De reméltem, hogy egy jó kis filmet kapunk, remek színészi játékkal. Ami a színészi játékot illeti, ... több»

 
FarZoo   2015. 03. 29.

0

Nagyon jól szerkesztett, fordulatos, érdekes film. A színészek nagyon jól hozzák a karaktert. Nem kiszámítható, tényleg izgul az ember, hogy mi lesz a vége. Pörgős és izgalmas

 
somi   2015. 11. 23.

0

Nagyon jól szerkesztett, fordulatos, érdekes film. A színészek nagyon jól hozzák a karaktert. Nem kiszámítható, tényleg izgul az ember, hogy mi lesz a vége. Pörgős és izgalmas

 
film kedvelő   2016. 12. 22.

0

ez a film nemcsak az a baj, hogy rettentő gyenge, hanem az is egykoron két kiváló színész vállalta el. Csak is emiatt nézetem, de tíz perc után is simán ki lehetett volna kapcsol. Egyetlen ok, amiért végig néztem, mert mondták, hogy lesz benne egy csavar

 
tamas84   2014. 11. 01.

0

Király film volt, pedig általában nem nagyon szeretem a krimiket, de ennek megfogott a sztorija, a hangulata, az, ahogy fel volt építve. Teljesen elsőosztályú volt, igazi filmművészeti remek. Gratula a készítőknek!

A film összbevétele 78 460 699 dollár volt (imdb.com).

 

Feltűnik a filmben Jamey Jasta, a Hatebreed nevű hardcore metal formáció énekes-frontembere is.

(Menyét Ibolya)
 

Ez mindössze a második olyan film, ahol a két színészlegenda, Robert De Niro és Al Pacino közös jelenetben szerepelnek.

(Syracuse)
 

Robert De Niro és Al Pacino először a Keresztapa 2. című filmben játszottak együtt, később a Szemtől szembe c. filmben, végül itt. Az elsőben mindketten gengsztereket játszottak, a másodikban egyikük gengszter volt, a másik rendőr, itt pedig mindketten rendőrök.

(kázsé)
 

Carla Gugino ebben a filmben Robert De Niro szeretőjét játssza. 15 évvel korábban a lányát játszotta.

(kázsé)
 

Az eredeti vágás két órás volt, de a tesztközönségnek nem tetszett, ezért újravágták.

(kázsé)