Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Országúti ragadozó(A dagadt sofőr) (2014)

Big Driver
Filmadatlap
 
23
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Maria Bello
Ann Dowd
Maria Bello
Maria Bello
Maria Bello

Videók (1)

 
imreacs82   2019. 05. 29.

legújabb vélemény

0

Ez a misztikus thrillernek nevezhető maszlag nem igazán jött át, sem tartalmilag, sem a színészi alakítások miatt. Nem érdemes rá időt és pénzt kiadni.

 
Berto49   2017. 10. 22.

0

S. King írás alapján készült ez a már sokszor látott séma alapján megcsinált teleplay. Egy krimi-írónőt erőszakol meg egy hájpacni, aztán Tess, az írónő megöli az erőszakolót, az anyját és az ugyanolyan perverz testvérét. A hősnő maga is kissé zavaro... több»

 
HE7EDIK   2019. 05. 26.

0

Biztos vagyok benne hogy King írása sokkal jobb volt ennél. Egyszer végig lehet szenvedni, de én még azt az egy óra húsz percet is tekergetve éltem csak túl. Nagyon el lett szúrva!

 
MP170506   2019. 05. 28.

0

A történet rettentően hasonlít egy másik filmre, de azért Stephen Kingnek sikerült egy kicsit kiszíneznie. A végére ér révbe a film, ott már rá lehet mondani, hogy thriller, de amúgy nem lett egy nagy film.

 
Dan   2018. 08. 08.

0

Szerintem majdhogynem az egyik leggyengébb King adaptáció, amit valaha láttam. Nem igazán van eltalálva a regény valód hangulata, ez talán a pocsék castingnak, vagy eleve a rossz dramaturgiai felépítésnek köszönheti.

 

A film alapjául szolgáló írás a négy King kisregényt tartalmazó "Minden sötét, csillag sehol" című gyűjteményben jelent meg magyarul.

(Berto49)
 

Maria Bello második alkalommal szerepel Stephen King adaptációban.A Titkos ablak (2004) volt az első.

(dulkap)
 
Kinek ajánljuk: A Big Driver még az utóbbi évek King-adaptáció dömpingje kezdetén született, és hiába a tévés közeg, egészen jól sikerült feldolgozása a novellának. több»