Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
13
Képek
5
Videók
 
indingo   2019. 01. 16.

Izgalmas és fordulatos történet, igazi északi thriller. Több szálon fut, az idősíkokkal is játszik. Remek film.

 
Berto49   2019. 02. 13.
Valami bűzlött Dániában

Tekintve, hogy sem a lakóhelyemen (2 mozi) sem pedig 100 km-es körzetében nem játszották a filmet, kénytelen voltam "torrentmoziba" „befizetni”. Nagy szerencse, hogy olvastam a regényt, mert ismerete nélkül – őszintén megvallva – nehezen tudtam volna értelmezni a filmet. Bár már a regénnyel is voltak bajaim, mert nagyon túlbonyolított és túlságosan szövevényes a történet, Minden együttérzésem a szerencsétlen megnyomorított nőké, de egy bűnügyi regényben szerintem nincs helye ennyi közéleti szálnak. Gyakorlatilag alig volt benne nyomozás, az idősíkok gyakori változtatásai meglehetősen zavarossá tették. Az adaptáció javára írható, hogy kihagyta a Q-ügyosztály dolgozóinak bélműködési rendellen... több»


 
Szilonka   2019. 08. 06.

Egy évtizedeken átíveli vérfagyasztó történet a már megszokott remek stílusban. Csak ajánlani tudom.

 
Thibo84   2019. 05. 21.

Sajna elrugaszkodtak a könyv cselekményétől, főleg némely esetben a sorrendet tekintve. Ott példának okáért nem a befalazott holtestek megtalálása indítja el a nyomozást, hanem csak a történet végén kerülnek elő. De ha elvonatkoztatok a könyvtől, ismét egy nagyszerű dán krímit kapunk, és kimondottan tetszett, hogy Carl és Assad kapcsolatára ekkora hangsúlyt fektettek, igaz a végére elég drámaira sikeredett, meg Rose is nagyobb szerepet kapott mint eddig.

 
VvV   2019. 01. 18.

Nagyon felkavaró a története és a látványvilága, mindent megmutatnak nekünk.

 
A Q-ügyosztály eddigi legjobb küldetése. Nem váltja meg a világot, de a skandináv krimi rajongóinak lesz egy kellemes estéjük. több»
 
Rengeteg témát érint A 64-es betegnapló. Ez így – ha önmagában még releváns kérdések is – együtt, egy filmen belül túl sok. A néző gyomra biztosan el fogja bírni, hiszen máskülönben kitűnő film. De nem garantált, hogy jól is fog esni. több»
 
A 64-es betegnapló egy elejétől végéig izgalmas és feszült krimi, amely számos, hátborzongató témát érint, legyen szó általános társadalomkritikáról vagy egyéni tragédiákról, mindeközben tovább bontva ki amúgy is sokoldalú főhős párosát. több»

A film összbevétele 11 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 11 954 621 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 237 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A 64-es betegnapló minden idők legnagyobb bevételű mozibemutatója lett Dániában.

(harnas1207)
 

Jussi Adler-Olsen azonos című krimije alapján. "A Q-ügyosztály esetei" című sorozat negyedik kötete. A könyv alapján készített film Dániában 2018. október 4-én került a mozik műsorára. Remélhetőleg hozzánk is hamarosan elkerül, hiszen az eddig elkészült három adaptációt ("Nyomtalanul", "Fácángyilkosok", "Palackposta") nálunk is játszották.

(Berto49 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.