Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
29
Szereplők
12
Vélemények
22
Képek
2
Videók
 
kozse48   2020. 06. 05.

legújabb vélemény

Ritka rossz

Végignéztem, hátha. A végtelenségig gyenge szereplők, Depp rutinból, két értelmes film között pénzt keres. A történetszövés gyenge, a vége röhejes.

 
Diesel   2018. 02. 18.

Már nem egy mai film, de rendkívül izgalmas és szórakoztató végig leköti a nézőt. A misztikus történet kimondottan tetszett. Összességében egy egész jó film!


 
Enjoy   2017. 02. 10.

Johnny Depp jól alakítja a karaktert. Magával ragadó, érdekes és izgalmas film profi színészi alakítás. Misztikus hangulatú, egyedi atmoszférájú thriller.

 
Bizsu82   2018. 08. 15.

Ez a közel 20 éves film, ma is jó kikapcsolódást adhat. Időtálló, érdekes és mai thrillerekkel vetekedő alakítás. Profin alakít benne Johnny Depp, fekszik neki a karakter.

 
Lord British   2015. 06. 21.

Egy korrekt, egyszer nézhető misztikus thriller, de igazából ennyi. Ahhoz, hogy kiemelkedjen a tucatfilmek közül, valami pluszra lett volna szüksége. Johnny Depp alakítása itt sajnos nem kiemelkedő, épp csak korrekt, és számomra a lezárás is összecsapott volt.

Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp
Lena Olin
Johnny Depp

A film összbevétele 58 401 898 dollár volt (imdb.com).

 

Johnny Depp a filmben egy limitált kiadású "Montblanc Agatha Christie" golyóstollat használ.

(Menyét Ibolya)
 

A kislány, aki bámulja Corsót a Paris Airportnál, Roman Polanski lánya, Morgana.

(dulkap)
 

Dean Corso táskája egy francia gyalogsági lőszer táska, amit 1935 körül használtak. A táskai katonai megnevezése musette mle 35.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.