Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
63
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Berto49   2017. 08. 31.

legújabb vélemény

Egy egész jó 1977-es krimi/thriller, bár marad néhány elvarratlan szál, amin gondolkozhat a néző. Meglepetés, hogy Danny Glover elvállalta ezt a szerepet, de nagyon jól csinálta, csak a forgatókönyvben nem tartalmazott semmi motivációt, hogy miért öldösi sorra az embereket, köztük a jó ismerőseit is. Dennis Quaid egyre szimpatikusabb, most az elrabolt kisfiáért mindent, és minden lehetetlent megtett. Jared Leto (emlékezetes alakítása a "Mielőtt meghaltam"-ban!) nagyon fiatal benne, de ő is szerethető figurát játszik. Az utolsó, felgyorsuló részben volt néhány – szokásos – túlzás, de ezt már megszokhatta a néző, a végletekig csavarni a helyzetet, még és még egy lapáttal rátenni.

 
rbernadett   2015. 06. 09.

SPOILER! Határozottan izgalmas ez a film, bár a felénél - ha hamarabb nem is - rá lehet jönni, hogy ki is lesz a hunyó, ha másból nem, a szereplők hiányából. Bár nekem Dennis Quaid nem volt túl hiteles ebben a szerepben valahogy nem hittem el neki a gyermeke elvesztése miatt bekattant apát.


 
KingPin   2016. 01. 24.

Izgalmas triller, nagyon jó színészekkel.

 
ringololol   2015. 12. 26.

szerintem átlagos volt, kimondottan untattak egyes jelenetek

A film összbevétele 6 482 195 dollár volt (imdb.com).

 

A Premiere magazin szerint azt nyilatkozta, hogy eredeti elképzelése szerint a történetet visszahelyezte volna az 1980-as évekbe Sidney Poitiervel, Robert Duvallal és Kevin Baconnel a főszerepben. A film címe ebbe az esetben, Going West in America lett volna.

(rbernadett)
 

Eredetileg a főszerepet Steven Seagalnak szánták Dennis Quaid helyett.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.