79% 125 szavazat
A hulla

A hulla

El cuerpo
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás
ngyrpd  
Hugo Silva
José Coronado
Hugo Silva
José Coronado
Belén Rueda
Hugo Silva
José Coronado
José Coronado
Hugo Silva
Belén Rueda
Hugo Silva
José Coronado
José Coronado

FILMINFÓ

Egy hullaház éjjeliőrét halálra gázolja egy arra száguldó autó. A rendőrök vizsgálva a körülményeket rájönnek, hogy a férfit valami megijeszthette, ezért rohant ki az épületből, s hogy egy holttestnek is nyoma veszett. Minél többet tudnak meg az őr feleségéről, a nő annál gyanúsabb lesz a nyomozók szemében.

(erare)

Rendező: Oriol Paulo
Forgatókönyvíró: Oriol Paulo, Lara Sendim
Ország: Spanyolország
Premier: 2012.10.04.
 
2022.12.17 stomachh

legújabb vélemény

Nagyon jó pszichothriller, agyalós, meglepetésekkel. A hangulata az, ami kissé ellapította, lehetett volna kicsit felcsigázóbb is. De okos film, szeretem az ilyet.

0
 
2015.10.18 hsanya182

Érett film, elég jók a színészi játékok! Olyan "Gone Girl" szerű csavaros, és mégtöbb amire gondolnánk, megfejthetetlen, nem hinném hogy valaki kitalálná mi is lesz a vége! Szóval érdemes nézni, szerintem inkább a krimi a domináns a filmben, de jelen... Több

1
 
2018.12.02 Berto49

Rémisztő helyszín

A rendező kiváló 2016-os filmje, „A láthatatlan vendég” miatt néztem meg ezt a korábbi darabját. Csavaros, érdekfeszítő történet, tulajdonképpen egy bosszúállós spanyol thriller, a nyomozó és a lánya megbosszulja a tíz évvel azelőtti balesetben elhunyt feleségét, illetve a lány az édesanyját. Hitchcock-stílusú pszichológiai thriller, Mr. H. irigykedhetett volna. A zenéje ugyanúgy mesteri, mint a „Ragyogás”-é, vagyis tökéletesen illeszkedik a filmhez. Minél több spanyol ilyen zsánerű filmet nézek meg, annál nagyobb meggyőződéssel vallom, hogy az Ibériai félsziget filmesei méltó társai – hanem jobbak – mint a skandinávok.

1
0
 
2017.04.13 ngyrpd

Kiváló film! Végig fent tudta tartani a figyelmemet. Bár valóban kicsit kezd lapossá válni, amikor sejthető, hogy mi lesz a film vége, de ekkor jöhet az újabb csavar. Még annyi megjegyzés, hogy film leírása elég pontatlan. A az őrt nem gázolják halál... Több

1
 
2015.08.21 Dracule

Ez az a film volt, amire azt mondom, hogy nem. Tudom sokak nem értették, de számomra nem adta át azt, amit másoknak ezek szerint igen. A szereplőkkel nem lett volna semmi gond, számomra a sztori volt az, ami nem jött át.

0

A film összbevétele 8 779 609 dollár volt (imdb.com).

#1