Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A hulla (2012)

El cuerpo
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Galéria (20)

Hugo Silva
José Coronado
Hugo Silva
José Coronado
Belén Rueda
Hugo Silva
José Coronado
José Coronado
Hugo Silva
Belén Rueda
Hugo Silva
José Coronado
José Coronado

Videók (1)

 
Berto49   2018. 12. 02.

legújabb vélemény

0
Rémisztő helyszín

A rendező kiváló 2016-os filmje, „A láthatatlan vendég” miatt néztem meg ezt a korábbi darabját. Csavaros, érdekfeszítő történet, tulajdonképpen egy bosszúállós spanyol thriller, a nyomozó és a lánya megbosszulja a tíz évvel azelőtti balesetben elhunyt feleségét, illetve a lány az édesanyját. Hitchcock-stílusú pszichológiai thriller, Mr. H. irigykedhetett volna. A zenéje ugyanúgy mesteri, mint a „Ragyogás”-é, vagyis tökéletesen illeszkedik a filmhez. Minél több spanyol ilyen zsánerű filmet nézek meg, annál nagyobb meggyőződéssel vallom, hogy az Ibériai félsziget filmesei méltó társai – hanem jobbak – mint a skandinávok.

1
 
hsanya182   2015. 10. 18.

1

Érett film, elég jók a színészi játékok! Olyan "Gone Girl" szerű csavaros, és mégtöbb amire gondolnánk, megfejthetetlen, nem hinném hogy valaki kitalálná mi is lesz a vége! Szóval érdemes nézni, szerintem inkább a krimi a domináns a filmben, de jelen... több»

 
ngyrpd   2017. 04. 13.

1

Kiváló film! Végig fent tudta tartani a figyelmemet. Bár valóban kicsit kezd lapossá válni, amikor sejthető, hogy mi lesz a film vége, de ekkor jöhet az újabb csavar. Még annyi megjegyzés, hogy film leírása elég pontatlan. A az őrt nem gázolják halál... több»

 
Dracule   2015. 08. 21.

0

Ez az a film volt, amire azt mondom, hogy nem. Tudom sokak nem értették, de számomra nem adta át azt, amit másoknak ezek szerint igen. A szereplőkkel nem lett volna semmi gond, számomra a sztori volt az, ami nem jött át.