Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
81%

Angyalok és démonok (2009)

Angels & Demons
Filmadatlap
 
31
Szereplők
32
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 17.

legújabb vélemény

0

Méltó folytatása az első epizódnak.Tom Hanks szinte nem tud rossz alkotásban szerepelni,Persze ő is olyan,mint a jó bor,beérett tökéletesen.Színészileg,és emberileg is.A film persze zseniális.Egy pillanatra sem unatkozol,elsodor a lendülete.Ajánlott kategória.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

1

Zseniálisan sikerült, ki tudta javítani az általam megfigyelt hibákat a Da Vinci kódból. Ewan McGregor és Tom Hanks kivételeset alkottak együtt. Végig fordulatos és érdekes filmről van szó, ami fenntartja az izgalomfaktort és együtt nyomozásra hív!


 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

0

Sokkal jobban sikerült az első résznél, ezért érdemes egy olyan filmet folytatni, ami talán túl nagy falat, még ilyen színészeknek is.

 
Puncs   2019. 03. 20.

0

Nekem ez sokkal jobban tetszett, mint A Da Vinci kód. Remek film, tele volt váratlan fordulatokkal. A gonosz nem is gonosz, amikor az ember pedig azt hiszi, hogy elért a film végére, kiderül, hogy a legnagyobb fordulat még hátra van. Egyetlen egy percig sem unatkoztam. Jó kis pörgős film jó zenével, jó színészi teljesítményekkel.

 
Scramananga   2016. 09. 09.

1

Hála a könyvnek, nem lett olyan rossz, de mégis: ahol tudták, ott elrontották. A színészek ugyan kiválóak, de a karakterek kidolgozatlanok, nem ismerjük a háttérsztorikat, stb. De a film végi csavar, szerintem jobban van kivitelezve, mint a filmben.

 
harnas1207   2018. 11. 29.

0

Nem szeretem az író könyveit, de ez a megfilmesített történet tetszett. Lekötött az elejétől a végéig. Egy izgalmas krimi a Vatikánban.

 
NFG   2018. 03. 23.

1

Személy szerint engem érdekelnek a szektás dolgok, így nem volt kérdés, hogy a filmet megnézem-e! Nagyon tetszett! Kicsit borús a hangulata, de izgalmas!

Galéria (11)

Videók (2)

A film összbevétele 485 930 816 dollár volt (imdb.com).

 

Clint Eastwood is szerette volna megrendezni a filmet, de mivel Ron Howardot szerződése kötelezte, így ő rendezte meg.

(Puncs)
 

Annak ellenére, hogy az Angyalok és démonok filmváltozatát a Da Vinci-kód folytatásaként szokták nevezni, maga a regény korábban íródott, mint a Da Vinci-kód, s a két történet nem függ össze.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatókönyvíró, Akiva Goldsman rekordösszegnek számító 3,8 millió dollárt kapott a szkriptért.

(hp )
 

A rendező, Ron Howard egy interjúban elmondta, hogy Dan Brown Az elveszett szimbólum című regényének adaptációjával szeretné lezárni a Robert Langdon-trilógiát.

(hp )
 

Leonardo DiCaprio annak ellenére utasította vissza Camerlengo Patrick McKenna szerepét, hogy maga Tom Hanks kereste fel a színészt.

(hp )
 

A halott pápa neve XVI. Pius. A név egy pillanatra a megsemmisített gyűrűn látható.

(hp )
 

Az Angyalok és Démonok Tom Hanks első folytatásfilmje.

(hp )
 

Vittoria szerepére a film készítői Naomi Wattsot nézték ki, azonban a végső választás Ayelet Zurerre esett.

(hp )
 

Miután az Angyalok és Démonok R korhatár besorolást kapott, a készítők kénytelenek voltak kivágni öt percet a filmből. Végül megkapták az alacsonyabb besorolást.

(hp )