Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
75%

Teljes titoktartás (2019)

Les traducteurs
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
3
Videók
 
Di Canio   2020. 12. 20.

legújabb vélemény

0

Végre valami jó film, mostanában nincs túl sok nézhető, ez kellemes meglepetés volt. Jó történet, jó csavarok, a vége is elég meglepő volt.

 
indingo   2020. 08. 19.

0

Bevallom, hogy Alex Lawther miatt néztem meg a filmet, aki egy elképesztően tehetséges fiatal színész. A filmnek voltak hibái és a fordulat is kiszámítható volt, de azért egy érdekez történet volt.


 
VvV   2020. 09. 19.

0

Nem számítottam a végén a csavarra. Meglepett a film, de őszintén. Az előzetes alapján kicsit egysíkúnak és unalmasnak állította be a filmet, de szerencsére csalódtam. Pozitivan.

 
petraszab   2020. 09. 01.

0

Sajnos valóban kiszámítható volt a film. A nagy csavar benne volt a levegőben. A történet amúgy érdekes, a karakterek is jók.

 
stomachh   2020. 12. 17.

0

Szeretem a csavaros filmeket, de ez nekem valahogy olyan élettelen lett. Nem rossz film, de ez valahogy nem fogott meg.

 
Milán   2020. 06. 27.

0

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de szerintem ez a film teljesen kiszámítható. Nem mondom, hogy pocsék vagy épp nézhetetlen lenne, de ez az, amire azt mondjuk, hogy semmi új a Nap alatt...

 
Toncsi   2020. 03. 08.

0

Olga Kurylenko számomra egy fenomén, nem csupán gyöngyörű, de egy igazán tehetséges színésznő, aki szerintem bármilyen feladattal megbírkózik. Szerintem már pusztán az ő alakítása miatt is érdemes megnézni a Teljes titoktartást, ettől függetlenül persze a film tartogat még néhány meglepetést.

Galéria (17)

Videók (3)

A film összbevétele 2 524 194 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 21 251 041 forintot termelt. A hazai mozik összesen 13 657 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Teljes titoktartás forgatása 2018. januárja és márciusa között zajlott Franciaországban.

(hp )
 

Régis Roinsard elmondta, hogy a film alapötletét Dan Brown bestsellere, az Inferno adta.

(hp )
 

A Teljes titoktartást Csehországban a Prágai Francia Filmek Fesztiválján is bemutatták 2019. november 23-án.

(hp )
 

A filmet vegyesen fogadták a hazájában a kritikusok. A Teljes titoktartás az újságíróktól 2,9 pontot kapott a lehetséges 5-ből a legnagyobb francia filmadatbázisban, az Allocine-n.

(hp )
 

Régis Roinsard egy interjúban elmondta, hogy három műfajt próbált meg ötvözni a filmjében: az első harmadát Agatha Chrisite krimijei inspirálták, a másodikban a csalás/átverés kap hangsúlyos szerepet, míg a végére bosszúfilmek stílusjegyei kerülnek előtérbe.

(hp )
 

Régis Roinsard hét év után ezzel a filmmel tért vissza a rendezői székbe.

(hp )
 
Ha a Teljes titoktartás csak fele ennyire akart volna titokzatos lenni, akkor is működött volna. Így azonban az erőlködéstől félúton felrobban a motor, és várhatjuk az autómentőt az út szélén. Az meg baromira nem kellemes… több»
 
Teljes titoktartás azért képes egy közepes zsánerfilm benyomását kelteni, mert ugyan a szkript riasztóan buta és logikátlan, legalább van ritmusa, a színészek pedig így is kitesznek magukért. Mintha ők tényleg meglátták volna a mély titkot ott, ahol csak a felszín ordít. több»
 
Mindent egybevetve nem rossz film a Teljes titoktartás. Ha nem is megy túl mélyre, azért megkarcol ezt-azt a művészet és az üzlet egymásnak feszüléséből, ugyanakkor elkerülhetetlen szimbiózisából. több»