2021.03.26   olvasottság: 4647x   szerző: hp   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

A magyar nyelven is elérhető streaming szolgáltatók ezúttal sem bízták a véletlenre a kínálatot.

Mit nézz a hétvégén? 10 premierfilm és sorozat, amit a foteledből streamelhetsz (március 27-28.)

Nem döntötte még el, mit nézz a hétvégén? Íme a mi tippjeink! Listánkban összegyűjtöttük a hazai streaming szolgáltatók (Netflix, HBO GO, Telekom TV GO, Cinego, Apple TV+) legütősebbnek ígérkező premierfilmjeit és sorozatait.

A hét talán legnagyobb dobása ezúttal a Netlixhez köthető, érkezik ugyanis természetfeletti és horror elemekben bővelkedő Sherlock Holmes-adaptáció, A Baker Street-i vagányok, mely az előzetesek alapján kimondottan ígéretes koncepciónak tűnik. És ha már a Netflixnél tartunk, a héten érkezett a népszerű videojáték sorozatos adaptációja, a DOTA: A sárkány vére és az Ugratások filmje című vígjáték is.

Az HBO GO-n már nézhető Pedro Almodóvar filmje Penélope Cruz és Antonio Banderas, a Fájdalom és dicsőség, de a friss premierek között ott van Ben Affleck drámája, A visszaút, valamint az utóbbi évek egyik legnagyobb idie sikere, a Bridget naplója.

A Telekom TV GO kínálatában frissen mutatkozott be Horvát Lili többszörös díjnyertes alkotása, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, és az egykori Bond-lány, Olga Kurylenko thrillerje, a Teljes titoktartás

De ez csak a jéghegy csúcsa, görgess, és válaszd ki az ízlésednek és a kedvednek legmegfelelőbb filmet és sorozatot hétvégére! Idelent pedig természetesen minden filmnél és sorozatnál feltüntettük, hogy melyik szolgáltató kínálatából érhetők el, ha pedig rendelkezik Netflix vagy HBO GO előfizetéssel, a Mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a lejátszást!

Kellemes filmezést és jó hétvégét kívánunk!

#10

musical

Will Hawkinsnak meggyűlik a gondja a hatóságokkal. A fiú választhat: vagy javítóintézetbe kerül, vagy elutazik egy keresztény nyári táborba. Bár kezdetben nem találja a... több»

Netflix
#9

akció | animáció | fantasy

Miután a Sárkánylovag belefutott egy sárkányba és a hercegnőbe, aki saját küldetésen vesz részt, olyan eseményekbe bonyolódik, amelyeknél súlyosabbat el sem tudott volna... több»

Forgatókönyvíró: Ashley Edward Miller
Netflix
#8

akció | thriller

A nem túl távoli jövőben egy tengeralattjáró legénysége korábban soha nem tapasztalt nehézséggel találja magát szemben. több»

Cinego
#7

road movie | vígjáték

A valóság egy kicsit másképpen. Két haver hosszú útra indul, mely során rejtett kamerákkal felszerelve ugratják az embereket, és leplezetlenül mutatják be reakcióikat.... több»

Netflix
#6

dráma

Salvador Mallo eljutott élete azon szakaszához, amikor az ember megáll, átértékeli az elmúlt évek történéseit, számot vet a döntéseivel, leltárt készít az évtizedeken át... több»

HBO GO
#5

misztikus | thriller

Hogy a kiadó teljes titokban tudja tartani egy bestseller kötet utolsó epizódját, kilenc fordítót a nyüzsgő városoktól távoli házban szállásolnak el, akik egy szigorúan... több»

Telekom TV GO
#4

71 A visszaút  (2020)

dráma | sportfilm

Egy egykori baseball-bajnok súlyos alkoholproblémákkal küzd. Némi remény csillan fel, hogy rendbe hozza az életét, amikor volt iskolájától megkeresik, hogy vállalja el a csapat... több»

HBO GO
#3

dráma | romantikus

Márta úgy érzi, végre megtalálta a nagy Őt, aki miatt érdemes feladni az álmait, és biztos amerikai életét és idegsebész praxisát maga mögött hagyva hazatér Budapestre, hogy... több»

Telekom TV GO
#2

dráma | vígjáték

Bridget (Kelly O'Sullivan) már harmincnégy éves, de még mindig valósította meg hosszú évek óta dédelgetett álmát, hogy elismert és sikeres íróvá váljon. Bár a nőn... több»

HBO GO
#1

dráma | krimi | misztikus

Sherlock Holmes és hű társa, Dr. Watson megbízásából a 19. századi Londonban vagány fiatalokból álló csapat beleveti magát a bűntények utáni nyomozásba. A Baker Street 221B... több»

Netflix