Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
87%

Bridget naplója (2019)

Saint Frances
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
TPetty   2020. 04. 24.

legújabb vélemény

0

A kemény téma ellenére kimondottan üdítő filmélmény volt, remek rendezéssel és alakításokkal. Nagyszerűen ötvözte a humort és a drámát, ami nálam egy hatalmas plusz pont. Erős négy csillag.

 
Tamás   2020. 04. 20.

0

Elgondolkodtató, remekül megírt és megrendezett film a Bridget naplója, ami garantáltan nyomot fog hagyni benned, és ezt a legjobb értelemben mondom. A legjobb szívvel merem és tudom ajánlani.


 
Buffy   2020. 02. 22.

0

Számomra nem igazán kérdés, hogy ez 2020 legkiemelkedőbb indie filmje, ami egyszerre rendkívül humoros és gondolatébresztő. Bár kétségkívül kell hozzá némi nyitottság, és nem biztos, hogy az átlagos mozibajáró közönség igényeit ki fogja elégíteni, de... több»

 
jeno   2019. 08. 06.

0

Az év egyik, ha nem a legjobb és legemlékezetesebb drámáját hozta össze Alex Thompson. Bevallom őszintén, nem ismertem a rendezőt eddig, de mostantól figyelni fogom a munkásságát, az biztos, és ezt ajánlom mindenki másnak is.

Galéria (18)

Videók (2)

A film összbevétele 59 257 dollár volt (imdb.com).

 

Alex Thompson számos alkalommal méltatta a sajtóban Kelly O'Sullivan remek forgatókönyvét, mely szerinte egyszerre fergeteges és megindító.

(hp )
 

Arra az újságírói kérdésre, hogy mit szeretne adni a közönségnek a rendező, Alex Thompson így válaszolt: "Remélem, hogy nagyobb empátiával távoznak a vetítésről, hogy nevetnek majd, és hogy őszinte beszélgetésekre fogja sarkallni őket."

(hp )
 

Alex Thompson rendező egy interjúban elmondta, hogy a filmjét olyan kultikus "nyári" mozik inspirálták, mint az 1978-as a Hazatérés vagy a Butch Cassidy és a Sundance kölyök.

(hp )
 

A Saint Frances világpremierje az amerikai SXSW filmfesztiválon volt, ahol a produkciót a közönség díjával ismerték el a nézők.

(hp )
 

A filmet első alkalommal a 2019-es miskolci Cinefesten láthatta a magyarországi közönség.

(hp )
 

A film forgatókönyvírója, Kelly O'Sullivan egy időben maga is dolgozott bébiszitterként.

(hp )
 
Életigenlő, a megfelelő pillanatokban kellemesen keserédes, nagy szívű mozi a Bridget naplója. Egy új tehetség hangos kiáltása, hogy „Itt vagyok, adjatok nekem filmeket!” Remélem, nagyon sokan meghallják. több»