Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Teljesen idegenek (2016)

Perfetti sconosciuti
Filmadatlap
 
20
Szereplők
21
Vélemények
12
Képek
5
Videók

Galéria (12)

Videók (5)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 29.

legújabb vélemény

0

Briliáns film, zseniális felépített, folyamatosan kibontakozó cselekmény, folyamatos feszültség és érzelmi dráma. Nagyszerű.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 09. 03.

a nap véleménye

1
Az idei év nagy várományosa lehet a Teljesen idegenek

Az olasz film azt hiszem témáját tekintve telitalálat. Nincs ebben semmi extra, nincs akció, túltolt CGI…mégis képes fenntartani a figyelmet. Mivel életünk nagy részét online töltjük, így nem nehéz kitalálni azt sem, hol rejtjük a titkainkat. Bizony ... teljes kritika»

 
elekm90   2019. 12. 26.

1

Kiváló kamaradráma nagyon jó alapötlettel. Kicsit lassan indul be, de utána az ember csak kapkodja a fejét, ahogy derülnek ki a szereplők titkai. 9/10

 
szaka123   2019. 01. 29.

1

Egészen jó film. Mielőtt megnéztem volna már volt aki ajánlotta, így nagyobb elvárásokkal néztem meg, de ezek után sem volt csalódás. Jó szereplők, jól kitalált történet, ami tökéletesen adagolta a feszültséget és a humort egyaránt. Többször nézős darab, csavarral a végén.

 
hsanya182   2018. 02. 18.

1

Elég erős párkapcsolati terápia. Házasság. Család. Érzelmek. Hazugságok. Katarzis. Bevallom az eleje nem tetszett, elég sokat beszélnek és mivel feliratosan néztem, végig olvasni kell, alig lehet nézni a szereplők mimikáját. A film lényege hogy egy c... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

0

Igazi alacsony költségvetésű film, de nekem nagyon tetszett. Imádtam az egyes embereket, ahogy bemutatta őket, majd azt ahogy a külső emberek, a barátok látják őket. Furcsa hogy mennyi nyilt titok lehet a közeli barátok között is. Vicces és egyben komoly témákat is feszeget, mint az elfogadás, vagy a hűség.

 
Zsceeeka   2017. 11. 13.

1

Imádtam. Szeretem az európai filmeket, hát még a kamaradrámákat, így ez egy kellemes elegye volt ezeknek. Szerintem kihozták belőle, amit ki lehetett. Én biztosan meg fogom még nézni többször is.

A film összbevétele 31 391 365 dollár volt (imdb.com).

 

David di Donatello díjra 9 kategóriában jelölték, ebből kettőt meg is nyert, a legjobb film és a legjobb forgatókönyv díját.

(BéBé)
 

Olaszországban ez a film tartja a rekordot, a nyitó hétvégei bevételek alapján, 3.7 million $- ral.

(BéBé)
 

Rocco () a film közepe táján a világoskék pólója helyett fehérben tűnik fel, majd a film végén újra a világoskék pólóban látható.

(ps)
 
Hatásos és szórakoztató új olasz film a mozikban: Teljesen idegenek. Nem csak jó az alapötlete, de tulajdonképpen ki is tart a végéig. Tökéletes program az újévre. több»