Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
84

Teljesen idegenek

(Perfetti sconosciuti)
 
vesztingerkitti  2017. 01. 07. 23:30

Tipikus olasz vígjáték, ami tükrözi a nép temperamentumát és sajátos világát és humorát. Nem a megszokott, sablonos amerikai vígjáték, hanem több annál, és van mondanivalója . Tetszett, jó film!

 
Toncsi  2016. 07. 24. 13:25

Jó az alapötlet, mégis valami elképesztő banalitásba fullad, egy abszolút előrelátható befejezéssel.

 
szucszoli  2017. 06. 12. 19:38

vesztingerkitti: Hogy micsoda? VÍGJÁTÉK??? Nem érzem ki a véleményedből az iróniát! Komolyan vígjátéknak számít egy olyan sztori, amiben hosszú évek óta barátságban élő társaság összes mocskos, szennyes titka, hazugsága és takargatni valója a felszínre kerül, és emiatt olyan konfliktus alakul ki közöttük, hogy az szétrombolja az állítólagos barátságukat? Viszont legalább örülök neki, hogy valaki nem értette a film végét: Gyerekek! Gondolkodjatok már egy kicsit! TELI HOLD VAN! Az egy korábbi összejövetelüket örökíti meg, amiben nem történik meg az, amit a film bemutat, tehát minden hazugság, képmutatás így ment volna tovább, ha...Egy szó, mint száz: ez a film egy nagyon aktuális kritikát fogalmaz meg a modern, középosztálybeli emberek életével kapcsolatban. Úgyhogy nekem csak az az egy problémám van ezzel a filmmel, hogy nem szinkronizálták le és az idegesítő felirat olvasgatás miatt néha alig tudtam követni és kiélvezni a színészek játékát.

 
SZGP  2017. 05. 19. 23:30

Vegre egy teljesen egyedi film! :) Mindenkinek ajanlom, konnyed esti garantalt szorakozas! ;)

 
zaphirisz  2017. 08. 22. 13:54

Tetszett az alapötlet, és színészi alakítás is kiváló volt. A kedvenc figurám a sebészorvos volt, aki ember tudott maradni még egy ilyen embertelen környezetben is. És ahogy a lányával való telefont kezelte, attól egy pillanatra megsajdult a szívem. Mármint jó értelemben. Mert olyan jó látni, hogy lehet ezt jól is csinálni, szeretettel... spoiler "Meg kéne tanulnunk lezárni kapcsolatokat." Ezt annyival egészíteném ki, hogy meg kéne tanulnunk őszintének lenni. Legfőképpen magunkkal.

Kultúrpart: KIRAKOD A MOBILOD AZ ASZTALRA, MEGMONDOM, KI VAGY!
Hatásos és szórakoztató új olasz film a mozikban: Teljesen idegenek. Nem csak jó az alapötlete, de tulajdonképpen ki is tart a végéig. Tökéletes program az újévre.
Smoking Barrels: Teljesen idegenek
A Teljesen idegenek tehát tökéletes keveréke egy szórakoztató és elgondolkodtató műnek, az pedig egyenesen lenyűgöző benne, hogy a számos karakter és a helyszín által teremtett szűk keretek ellenére is egy teljes értékű film tud lenni. 10/10
Hessteg: Teljesen idegenek
Amíg mindenki csillogós effektekkel, monumentális akciójelenetekkel és gigászi tétekkel (Pl.: a világ megmentése, az emberiség kipusztulása) próbál érvényesülni az óceánon túl, addig az európai filmipar ezt jól kihasználva, végre érdemének megfelelően kibontakozhat és megmutathatja teljes valójában mire is képes, hiszen a képregény filmektől megcsömörlött nézőközönség számára olyan alternatívát nyújt a minőségi szórakozásra, ami látványosan szembe megy a hollywoodi ipar koncepciójával.(4/5)
 

David di Donatello díjra 9 kategóriában jelölték, ebből kettőt meg is nyert, a legjobb film és a legjobb forgatókönyv díját.

(BéBé)
 

Olaszországban ez a film tartja a rekordot, a nyitó hétvégei bevételek alapján, 3.7 million $- ral.

(BéBé)
 

Rocco (Marco Giallini) a film közepe táján a világoskék pólója helyett fehérben tűnik fel, majd a film végén újra a világoskék pólóban látható.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.