Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

Augusztus Oklahomában (2013)

August: Osage County
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
17
Képek
11
Videók
 
Deku   2017. 12. 10.

Történetesen nem lett a kedvencem de megbírtam nézni és volt benne fantázia. Ez pedig itt tökéletesen a középkategóriát üti számomra. Ami épp megfelel egy délutáni kikapcsolódásnak.

 
Berto49   2016. 05. 28.

Eszméletlenül deprimáló családi tragédia nagyszerű színészekkel. Amit M. Streep tud, azt nem sok más színésznő tudja! Katartikus élmény volt. 2014 legjobb filmjei közé tartozik, káprázatos színészi alakításokkal. Csak remélni merem, hogy a darabbeli család csak az író (Tracy Letts) fantáziájában létezik, az életben nincsenek ilyen familiák!


 
Ghotik   2016. 10. 04.

Színházban is nagyon tetszett a sztori, de a film is jó. Igazi dráma, de emellett nagyon jó a humora is. Profik a szereplők, érdekes a történet, igazi dráma is.

 
Loborg   2015. 02. 13.

Remek kamaradrama, jo alakitasokkal. Aki szereti a mufajt, azt nem eri csalodas.

 
edessszilvia   2017. 11. 13.

Az alaptörténet igazából borús és mélyreható, de az előadásmód komikus és lehet rajta sokat nevetni. Mély tartalmú, nem könnyű film, csak néha kelti azt a látszatot.

Julia Roberts
Meryl Streep
Ewan McGregor
Meryl Streep
Meryl Streep
Meryl Streep
Benedict Cumberbatch
Meryl Streep
Ewan McGregor
Julia Roberts
Meryl Streep
Meryl Streep
Abigail Breslin
Julia Roberts
Meryl Streep
Julia Roberts
Ewan McGregor
Meryl Streep
Meryl Streep
 
Egy család emészti fel önmagát a szemünk előtt a játékidő 121 perce alatt. De úgy, hogy azt látni kell! Meryl Streep még sosem volt ennyire keserű, aljas és esendő, Julia Roberts pedig talán élete eddigi legjobb alakítását nyújtja ebben a filmben. több»

A film összbevétele 74 188 937 dollár volt (imdb.com).

 

Abigail Breslin a szereplőválogatáson 39 fokos lázzal küszködött.

(mamiéstöti2)
 

Abigail Breslin 39,5 fokos lázzal ment a meghallgatásra.

(ps)
 

A forgatást ősszel kezdték. Amikor a fák levelei kezdtek elsárgulni, a stáb lefújta azokat zöld festékkel. A késő ősszel játszódó jelenetekhez pedig CGI technológiával adták hozzá az úton kavargó leveleket.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.