Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
64
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
David Warshofsky
David Warshofsky
Salma Hayek
Jay Duplass
Connie Britton
Connie Britton
Salma Hayek
John Lithgow
Chloë Sevigny
Salma Hayek
Connie Britton
Amy Landecker
Salma Hayek
Salma Hayek
Salma Hayek
Connie Britton
 
bolondboszi   2018. 03. 25.

legújabb vélemény

Ez egy lélektani film. Mondanivalóval. Ha bárkinek is annyi jön le belőle, hogy Beatriznél elszakad a cérna, akkor Ő nem olyan mint Beatriz, hanem mint a többi szereplő. Ez nem bántás, csak tény. Sokfélék vagyunk itt a Földön. Apropó Föld. Beatriz maga a Föld. Békés, tele van csodával, gyógyítani képes...de bántják, sokan...és igen...egyszer csak elszakad a cérna. Innen nézve ;)

 
Hakker   2018. 03. 18.

Szerintem ebből a témából, sokkal jobb filmet lehetett volna készíteni. Nem volt rossz film és egyetértek Beatriz-el, de abban a társaságban, reménytelen harcot vállalt magára, ennek ellenére kiállt az igazsága mellett.


 
UmpaLumpa   2017. 09. 02.

Remekül ábrázolja a film a két társadalmi réteg között különbségeket. Ebből a szemszögből a film nagyon elegáns, nem is tudok hasonló példát felhozni, amivel összevethetném. Az egyetlen gondom volt az egésszel, hogy túl sűrűre sikeredett, egyszerűen rövidnek éreztem a játékidőt, ebből kifolyólag talán érdemes lett volna egy minisorozatban megcsinálni mindezt.

 
FunBoi   2017. 08. 09.

Hát, ez egy igencsak bevállalós film. Először, ahhoz képest, hogy vígjátéknak definiálja magát a film, nagyon száraz. Nem mondom, hogy sótlan vagy éppen humortalan lenne, de egyszerűen eléggé komoly a téma, amit feldob, és ehhez eléggé finom, intelligens humort párosít, amit nem biztos, hogy mindenki értékelni fog. Salma Hayek alakítása és karaktere számomra nagyon idegen volt, sosem láttam még ilyenben, amikor egyszerűen nem a nőiességét emelik ki.

 
Ez a film pedig álljon itt emlékül, hogy nagyszerű színészekkel se lehet egy ennyire gyenge forgatókönyvből jó filmet készíteni.

5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.