Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Negyedik típusú találkozások (2009)

The Fourth Kind
Filmadatlap
 
18
Szereplők
8
Vélemények
41
Képek
2
Videók

Galéria (41)

Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Milla Jovovich
Elias Koteas
Milla Jovovich

Videók (2)

 
kabel   2022. 08. 08.

legújabb vélemény

0
Áldokumentum

A film valamért nagyon ráment az áldoku vonalra. A filmmel párhuzamosan archív felvételekre vág át néha. Csakhogy az archív felvételek sem igaziak, ahogy semmi sem a filmből. Sajnos ennek furcsa hatása igencsak csökkenti a film élvezhetőségét. Tartalmilag nem igazán tudunk meg semmit, pár hatásos ijesztgetésen kívül, a film lezárás vagy bármilyen magyarázat nélkül ér véget. Sőt, még a belső ellentmondásait sem bontja ki.

 
Sabnock Sanatory   2022. 07. 04.

3
Mi igaz, és mi nem? Kiderül-e valaha?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem is annyira hagyomány tisztelő. Nem is annyira formabontó. Nem is annyira megdöbbentő. Nem is annyira sokkoló. Csak egyszerűen jól sikerült, és azt hiszem, ez a lényeg. Kissé trendhagyóan, a film elején Milla Jovovich elmondja, hogy ezek a dolgok ... teljes kritika»

2
 
Deku   2017. 11. 20.

1

Betudta hozni és mutatni is, hogy így kellene minden filmet elkészíteni. Gratula a rendezőknek. Nekem ez a film nagyon jó szórakozást nyújtott, és ez pedig elég ritka alkalom. Fel nem foghatom, hogy lehetett ennyire jó.

 
jahola   2016. 06. 05.

2

Elvileg megtörtént... nos egy biztos baglyoktól mostmár kiráz a hideg... kettő Milla Jovovich tökéletes színésznő. Ami kifejezetten a tetszett az az osztott képernyős tálalás volt... egyik a rendőrségi felvételekből a másik meg a rendezői munka... Nagyon félelmetes nagyon para...készüljetek fel már a megnézése előtt.

 
moov18   2016. 02. 26.

1

Érdekes kis alkotás volt. Nagyon tetszett a film indítója, ahogy Milla Jovovich nyomatékosít minket monológjával arról, hogy ez valóban megtörtént eseményeken alapszik, felkavaró lesz valamint, hogy eredeti, archivált felvételek is lesznek benne amel... több»

 
András383248   2020. 11. 12.

1
Ez ott volt!

Gyerekek, ettől csokis lett a bugyim. :)

 
Gábor Bognár   2020. 05. 03.

1

Az senkinek nem tűnt fel, hogy az "idegenek" démonok? Bukott angyalok, gonosz szellemek? A figurát megszállta egy démon, mikor felemelkedett az ágyról. Senki nem tette fel azt a kérdést, hogy ha egy idegen faj képviselői, egy másik bolygóról, űrhajóv... több»

7