Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Super 8 (2011)

Super 8
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
54
Képek
1
Videók

Galéria (54)

Videók (1)

 
elekm90   2021. 03. 30.

legújabb vélemény

0

Steven Spielberg keze nagyon érződik a filmen, annak minden pozitív és negatív hozadékával. Audiovizuálisan nagyon rendben van, a gyerekek jól lettek összeválogatva, az első fele tök jó. Ugyanakkor a tipikus dramaturgia minden eleme fellelhető benne ... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Ha valaki szereti a sci-fi-t és az ifjúsági kalandfilmeket, annak biztos nagy kedvence, de nekem az előbbi stílus nagyon idegen, az utóbbi hangulata pedig nem érezhető a kettősség miatt.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

0

A stílus nagyon távol áll tőlem, de valamiért mégis lekötött a film. Hiába gyerekes, néha gagyi az egész, tudtam élvezni.

 
petraszab   2019. 05. 12.

0

Nekem bejött az az atmoszféra amit a film teremtett. Történetben erős volt, főleg aki szereti ezt a világot. A karaktereket is jól eltalálták.

 
TribeBubu   2017. 04. 02.

0

Ez olyan volt, mintha a rendező előkotorta volna a gyerekkorában kitalált béna szörnyfilmjének ötletét, és leforgatta volna egy magas költségvetésű béna szörnyfilmként. A rendezés nagyon szép, (bár Abramsnél nem tudom hova tenni ezeket a vélhetőleg u... több»

 
Zsceeeka   2016. 04. 18.

0

Tetszett a film , a gyerekszínészek is jól játszottak ,az fjabbik Fanning lány igazán dicsérendőt alkotott, a történet maga pedig érdekes és elég egyedi volt , ajánlani tudom a sci-fi filmek szerelmeseinek.

 
Deniel   2019. 01. 12.

0

Ez egy igazán gyerek sci-fi, már már kimeríti a mese kategóriát, de amit a gyerekek letolnak benne az egyszerűen zseniális! Ezért szeretem a gyerekszereplős filmeket, mert ők egyszerűen magukat adják. Nagyon jól játszanak az erőlködés legkisebb jele ... több»

A film összbevétele 260 095 986 dollár volt (imdb.com).

 

A mágneses mezős résznél feltűnik az a bicikli, amivel Elliot menekítette E.T.-t az üldözőik elől.

(Mavil)
 

A filmben megjelenő vonatot teljes egészében számítógéppel rajzolták meg.

(Mavil)
 

Amikor a film végén a főszereplő szembenéz a bestiával, meglebben a haja. Ezt úgy érték el, hogy egy Abrams egy kartonpapírral legyezte Joel Courtney-t.

(Mavil)
 

A film felvételénél Spielberg is jelen volt, és nagyon szórakoztatónak találta a forgatást.

(Mavil)
 

A filmben a kritikus szemlélőnek feltűnik egy hiba is, a fiúk az iskolában hogy tudták lejátszani a filmet, amikor a városban áramszünet volt.

(Mavil)