Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
29
Szereplők
16
Vélemények
28
Képek
Videók
Super 8
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Ha valaki szereti a sci-fi-t és az ifjúsági kalandfilmeket, annak biztos nagy kedvence, de nekem az előbbi stílus nagyon idegen, az utóbbi hangulata pedig nem érezhető a kettősség miatt.

 
harnas1207   2019. 03. 28.

A stílus nagyon távol áll tőlem, de valamiért mégis lekötött a film. Hiába gyerekes, néha gagyi az egész, tudtam élvezni.


 
TribeBubu   2017. 04. 02.

Ez olyan volt, mintha a rendező előkotorta volna a gyerekkorában kitalált béna szörnyfilmjének ötletét, és leforgatta volna egy magas költségvetésű béna szörnyfilmként. A rendezés nagyon szép, (bár Abramsnél nem tudom hova tenni ezeket a vélhetőleg utómunkával filmre illesztett zavaró fényhatásokat,) viszont a számítógépes grafika szerintem figyelembe véve, hogy 2011-es produkció, már a gagyi kategóriát súrolta. Nem is értem, hogy kaphatott díjat érte. Ja, de, Spielberg volt a producer. A karakterek nagy része elcsépeltnek hatott számomra és idegesített. Ellenben a gyerekek között Elle Fanning nagyon ügyesen alakította Alice figuráját.

 
Zsceeeka   2016. 04. 18.

Tetszett a film , a gyerekszínészek is jól játszottak ,az fjabbik Fanning lány igazán dicsérendőt alkotott, a történet maga pedig érdekes és elég egyedi volt , ajánlani tudom a sci-fi filmek szerelmeseinek.

 
petraszab   2019. 05. 12.

Nekem bejött az az atmoszféra amit a film teremtett. Történetben erős volt, főleg aki szereti ezt a világot. A karaktereket is jól eltalálták.

A film összbevétele 260 095 986 dollár volt (imdb.com).

 

A mágneses mezős résznél feltűnik az a bicikli, amivel Elliot menekítette E.T.-t az üldözőik elől.

(Mavil)
 

A filmben megjelenő vonatot teljes egészében számítógéppel rajzolták meg.

(Mavil)
 

Amikor a film végén a főszereplő szembenéz a bestiával, meglebben a haja. Ezt úgy érték el, hogy egy Abrams egy kartonpapírral legyezte Joel Courtney-t.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.