Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

Invázió (2007)

The Invasion
Filmadatlap
 
19
Szereplők
5
Vélemények
19
Képek
2
Videók
Invázió
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Bogidsz   2019. 04. 20.

legújabb vélemény

Szerintem nagyon undorító volt, hogy szó szerint arcba hányták az embereket.

 
rbernadett   2015. 05. 24.

Nem értem miért van annyira alulértékelve ez a film, mert meglehetősen jó adaptációja a könyvnek. A film, az azonos című Robin Cook könyv alapján készült, amit volt szerencsém elolvasni még a film előtt. Igazság szerint nem is tudtam, hogy filmet forgattak belőle, csak amikor elkezdtem nézni a filmet, akkor volt ismerős és gondolkoztam el, hogy mintha én ezt olvastam volna. A film legalább olyan izgalmas mint a könyv volt.


 
harnas1207   2019. 01. 28.

Az átlagos sci-fi mozikkal ellentétben itt nem az alap történet vitte a hátán a filmet, hanem a megvalósítás. Az egész izgalmas és pörgős volt. Végig azt hittem , hogy nah most jönnek a sablonos megoldások, de nem, ezek jórészt elmaradtak. A film tudott újat mutatni és nagyon élvezhető volt. Szerintem is túlságosan alul értékelt! A könyvet ugyan nem olvastam, de így is bátran ajánlom mindenkinek a filmet.

 
moov18   2016. 02. 21.

Tetszett ez a testrablós téma. Láthatjuk, ahogy eltűnik a világból minden ami emberi. A logikus gondolkodás, érzelmek, emberek közötti különbözőségek, politikai viszontagságok, nézeteltérések. Az emberek olyanok mint a robotok, amelyek ugyanazon programon futnak. Láthattunk már néhány alkotást a témában, mégis ez más lett. Sokkal jobb annál, mint amit először gondoltam. Kezdve ott, hogy lehetett izgulni a szereplőkért. A készítők megkedveltetik velünk annyira a karaktereket, hogy képesek legyünk izgulni értük, szurkolni nekik. A főszerepet játszó Nicole Kidman szinte tökéletes volt, tudja mit-mikor-hogyan kell csinálni, sosem fáradt el valamint a szerepét sem játszotta túl. A feszültségteremtés megvolt, sikeres volt. Párszor felszökött a vérnyomásom, kezemet összeszorítva szemléltem az eseményeket. Tetszett, ahogy felépítették a történetet. Volt eleje, közepe és vége. Nem a tipikus se füle-se farka témájú szösszenet. Megtudjuk miből alakult ki ez a globális jellegű jelenség. Megismerjük a lefolyását, a következményeit, hatását. Tetszett ez a "ne aludj el!" dolog. Hiszen a fertőzés ugyebár alvás közben támadja meg a szervezetet, főhősünk is erőlködik az ébrenlétért. Röviden: izgalmas, feszített tempójú. Bátran ajánlom mindenki figyelmébe!

 
Karolyka   2016. 07. 26.

Zseniális film. Nicole Kidman egyik legjobban sikerült filmje ez véleményem szerint. Izgalmas, fordulatos és végig szurkolunk a film során az édesanyának, hogy sikerüljön megmentenie magát, a fiát és szeretteit. Kidman miatt meg azért kötelező darab ez.

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Nicole Kidman

A film összbevétele 15 071 514 dollár volt (imdb.com).

 

Daniel Craiget a film forgatása közben hívta fel Barbara Broccoli, hogy megnyerte James Bond szerepét.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.