Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Rádiusz
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Milanman   2018. 08. 30.

legújabb vélemény

A Radius olyan, mintha egy Alkonyzónán felnőtt Stephen King epigonnak a kisregényét minimális költségvetéssel, de annál több szeretettel dolgozták volna fel. Semmilyen szempontból nincsenek itt nagy vállalások, de mindenki teszi a dolgát, az alapsztori és a filmvégi csavar is egészen ütősek, ami által egy teljesen vállalható, helyenként egészen szórakoztató film lesz a végtermék. Sokszor a több tíz-száz milliós blockbusterek képtelenek hozni ezt a színvonalat "érdekességben", így elmondható, hogy a Radius jól teljesít.

 
hsanya182   2017. 11. 22.

Költséghatékony, misztikus film, érdekes történettel. 20éves koromban szerintem jobb értékelést írtam volna róla... Mindenesetre érdekes a film alapötlete, a film vége és a csavar teccett, de a "Radius elv" megvalósítása kicsit elrugaszkodik a realitás talaján, amit a színészek sem hisznek el, ezért nem hitelesek, így hagy maga után valami ürességet. Szóval érdekes a film ötlete, egyszer ajánlott, aki szereti a misztikus filmeket.

Charlotte Sullivan
Charlotte Sullivan
Diego Klattenhoff
Diego Klattenhoff
Diego Klattenhoff
Diego Klattenhoff
Charlotte Sullivan
Charlotte Sullivan
Diego Klattenhoff
Charlotte Sullivan
Charlotte Sullivan
Diego Klattenhoff
Diego Klattenhoff
 
Szóval a Radius egy jó alapötletből, korrektül és néhol egész kreatívan elkészített kis költségvetésű sci-fi thriller lett. Mindenképpen egy üde színfolt az idei ismeretlen filmek mezején.

7,5/10 több»
 
Mindent összevetve, bátran kijelenthetem, hogy a Radius egy rendkívül korrekt darabként az év egyik legnagyobb pozitív meglepetése, a másfél órás játékidő során garantált a szórakozás, bátran ajánlom bárkinek.
Értékelés: 8,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.