40% 83 szavazat
Pillangó-hatás 3: Jelenések

Pillangó-hatás 3: Jelenések

The Butterfly Effect 3: Revelations
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
23
Képek (23)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Sam Reide-nek (Chris Carmack) van egy különleges képessége, amelynek révén vissza tud menni az időben. Testvére, Jenna (Rachel Miner) közreműködésével így hatékonyan tud segíteni a rendőrségnek megoldatlan bűnügyek felderítésében. Egy nap azonban felbukkan Sam meggyilkolt barátnőjének a húga, és azt állítja, hogy a férfi, akit a gyilkossággal vádolnak, valójában ártatlan, majd megkéri Sam-et, hogy próbálja megtalálni az igazi gyilkost. Sam azonban hatalmas kockázatot vállal ezzel, hiszen még a legapróbb beavatkozás is a saját múltjába végzetes hatással lehet jövőjére... A nagy sikerű Pillangó-hatás harmadik részében csak a szereplők változtak, izgalmakból és megdöbbentő fordulatokból viszont most sem lett kevesebb!

Rendező: Seth Grossman
Író: Holly Brix
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2009.01.09.
 
2017.09.30 koba1996

legújabb vélemény

A háromból két csillag csak az ötletnek szól, miszerint ne hagyjuk szétcincálva az első rész színvonalát a második által, hanem legalább kicsit próbáljuk menteni a menthetőt. Nem karcolja az első részt, de a másodikon hála az istennek vastagon túltesz.

0
 
2016.05.05 TomÁcs Nézhetetlen

Sajnos köze sincs az első film színvonalához. Egy filmnél kellett volna megállni, igaz csak címét akarták meglovagolni. A története valami förmedvény és sok helyen nevetséges is.

0
 
2016.09.29 ANdraS

Szerintem nem volt rossz, igaz az első részhez képest persze összehasonlíthatatlan. De megint biztos, hogy a harmadik rész jobb mint a második. A film magában nagyon jól nézhető, a főszereplő is szimpatikus, de hát a film poénja igen gyenge lett, erő... Több

0