29% 114 szavazat
Pillangó-hatás 2.

Pillangó-hatás 2.

The Butterfly Effect 2
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Erica Durance

FILMINFÓ

Egy szép vasárnap délelőtt, egy gyönyörű tó partjánál Nick Larson és két legjobb barátja, Trevor és Amanda, Nick barátnőjének, Julie-nak a huszonnegyedik születésnapját ünneplik. Nicknek azonban egy kollégája hirtelen hívására el kell mennie hivatalos ügyben. Autóval indulnak el, de útközben baleset éri őket, amit csak Nick él túl. Egy évvel később Nick rájön, hogy képes visszautazni az időben, és megpróbálja rendbe hozni a múltat. Megpróbálja megmenteni szerelmének az életét, de közben nem csak azokat a részleteket változtatja meg, amelyeket szeretne, hanem szándéka ellenére az egész további élete gyökeresen átalakul egészen a jelenig. Eleinte minden remekül alakul, azonban a… Több

Forgatókönyvíró: John Frankenheimer, Michael D. Weiss
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.02.05.
 
2017.09.30 koba1996

legújabb vélemény

Nem azért adtam rá egy csillagot, mert a közösség zöméhez hasonlóan én sem látom a Nézhetetlen gombot, szerintem annyit megérdemelt. Legalább egy értelmes alapötletre építkeztek, és azt tették tönkre. Aki látta az elsőt, annak nem igazán tudom ajánlani.

0
 
2017.05.02 indingo

Aki látta az első fokozottan felhívom a figyelmét, hogy ezt ne nézze meg. Illúzió romboló a film, az első részt követően. Sok köz nincs hozzá az alapötleten túl.

0
 
2016.05.05 TomÁcs Nézhetetlen

Nem tudom kinek az agyából pattant ki, hogy több rész is készüljön a filmből, de nem kellett volna erőltetni, de nagyon nem. A története sokban az elsőre hajaz, nem tetszett.

0
 
2016.08.22 Mliklós29 Nézhetetlen

Nézhetetlen. Unalmas, nulla történet az első rész megszégyenítője.

0
 
2015.01.23 Maddy

Nem tetszett..az egész film az első rész gyenge utánzata, némi orrvérzéssel kombinálva...Az alaptörténet igazából full ugyanaz. Ha nem láttam volna az elsőt, azt mondom oké..de így kissé untam. Van ilyen. Ritka az amikor egy trilógia esetén a 2., 3. részek felültudják múlni az elsőt..hát ez itt sem sikerült. :/

0