Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

Hurok

(Hurok)
 
Berto49  2017. 02. 20. 14:54

Ez a Madarász Isti (milyen keresztnév ez!!!) nem a kedvenc rendezőm! Időhurkos thriller akart lenni, de csak hatalmas katyvasz lett belőle. Egyébként sem szeretem ezeket az idővel játszadozó hülyeségeket, mert nem éri meg agyalni rajta. Nem tudom, hogy mit esznek az Anger Zsolton, mert semmi különös teljesítményt nem nyújtott. Átoknak is beillik az a kívánságom, hogy akik ezt a filmet zseniálisnak értékelték, életükben ne lássanak jobb filmet.

 
hsanya182  2017. 02. 24. 13:41

Pozitív kicsengésű film lett a végére. Elején nagyon nem teccett a vontatottsága, meg a magyar színészek nem bírnak normálisan artikulálni, lehet külön kellett volna más magyar szinkronszínésszel szinkronizáltatni. Zavaróak az amatőr mozitrükkök, de a történet jól sikerült. Hasolnó filmek: Triangle, Időbűnök, Time Lapse...stb

 
Kaslerka  2017. 01. 25. 20:13

Hogy legyen egy ellenvélemény is: Ez a film nagyon gyenge volt ahhoz a filmhez képest amiről gyakorlatilag ctrl-c, ctrl-v -vel másolták. Ebben a témában még mindig az ALAP: Háromszög (Triangle)

 
radion93  2016. 10. 19. 00:32

Nekem az alap sztoriról ... egy másik már régóta megírt könyv, és idén filmvászonra kerülő Vándorsólyomkisasszony Különleges Gyermekei jut eszembe, amelyben szintén ez az időhurok volt a fő szálak mozgatója.

 
kicsimano  2016. 11. 02. 13:16

A magyar filmek az utóbbi években hatalmas változáson mentek keresztül, egyre jobbak, élvezhetőbbek számomra. Az elmúlt időben látott darabok közül kiemlném a Hurok c. filmet, amely több idősíkja miatt nagy kedvencemmé vált.

Száraz Dénes
Martinovics Dorina
Réthelyi András
Hegedűs D. Géza
Száraz Dénes
Martinovics Dorina
Anger Zsolt
Száraz Dénes
Anger Zsolt
Száraz Dénes
Martinovics Dorina
VOX: Hurok
Okos, de nem túl izgalmas film lett az első magyar időhurkos sci-fi. 65/100
Revizor: IDŐTLEN PEDANTÉRIA
A jó hír, hogy most már nekünk is van időutazós, paradoxonos filmünk, amely a világ bármelyik mozijában megállná a helyét, kényelmesen elringatva popcornos közönségét. Már csak az a kérdés, hogy ez nekünk mitől jó? PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA.
Hetediksor: Ádám nyomában
Összességében a Hurok jó, de korántsem tökéletes, ugyanakkor szerethető, mert markánsan érzékelteti a megpróbáltuk kihozni a legtöbbet abból, amink van, és a többnek akarunk látszani, mint amik igazából vagyunk típusú, közelmúltban bemutatott, hazai gyártású filmek közötti különbséget. 7/10
 

A film egyik kivágott jelenetében maga a rendező, Madarász isti is szerepel, a Primer egyik főhősének beöltözve.

(Bogi87)
 

A Másvilág című film világhírű zeneszerzője, Lucio Godoy önként ajánlkozott, hogy szívesen dolgozna együtt Madarász Istivel.

(Bogi87)
 

Madarász Dorina annyira élvezte az akciójelenetekez, kaszkadőr munkát, hogy ismét elkezdett Gulyás Kis Zoltán kaszkadőrszakértővel dolgozni.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.