Berto49

Hegedűs D. Géza
Anger Zsolt
Anger Zsolt
Martinovics Dorina

A Hurok című thrillerben Ádám illegális gyógyszerkészítmények külföldre történő csempészéséből él. Az utolsó szállítmány azonban más lesz, mint az előzőek, ugyanis a fiú azt tervezi, hogy külföldön kezd új életet barátnőjével. Annáról azonban kiderül,… Több

Rendező: Madarász Isti
Forgatókönyvíró: Madarász Isti
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2016.04.14.

2023.06.27 bajkaizoltan

Valahogy nem érdekelt, nem tudtam végignézni.

2017.02.20 Berto49

Ez a Madarász Isti (milyen keresztnév ez!!!) nem a kedvenc rendezőm! Időhurkos thriller akart lenni, de csak hatalmas katyvasz lett belőle. Egyébként sem szeretem ezeket az idővel játszadozó hülyeségeket, mert nem éri meg agyalni rajta. Nem tudom, ho... Több

2017.04.12 indingo

Az ötletet díjazom és hogy magyar azért adtam 4 csillagot. Én azért többet vártam tőle, már ezer ilyen film készült és attól még hogy hazai nem volt túl izgalmas.

2016.05.27 Bogi87

Egyik legjobb magyar film, amit valaha is láttam.

2018.05.14 HercegPeter

Magyar viszonylatban mindenképpen jó és újdonság. Sajnos világviszonylatban ez már nem mondható el. A történet nem mondható túlságosan eredetinek. A színészek átlagosak voltak. Egy kis magyarázatot azért kaphattunk volna, hogy ez az egész miért történik.

A film összbevétele 25 295 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 6 969 224 forintot termelt. A hazai mozik összesen 14 880 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A film egyik kivágott jelenetében maga a rendező, Madarász isti is szerepel, a Primer egyik főhősének beöltözve. Szerző: Bogi87

A Másvilág című film világhírű zeneszerzője, Lucio Godoy önként ajánlkozott, hogy szívesen dolgozna együtt Madarász Istivel. Szerző: Bogi87

Madarász Dorina annyira élvezte az akciójelenetekez, kaszkadőr munkát, hogy ismét elkezdett Gulyás Kis Zoltán kaszkadőrszakértővel dolgozni.Szerző: Bogi87

Madarász Dorina korábbi kaszkadőr tanulmányait felhasználva rendesen kivette részét az akciójelenetekből, azonban egyik alkalommal egy rosszul sikerült esés miatt le kellett állítani a forgatást és kórházba kellett szállítani a színésznőt. Szerző: Bogi87

(2016. 04. 15.)
Időtlen pedantéria
A jó hír, hogy most már nekünk is van időutazós, paradoxonos filmünk, amely a világ bármelyik mozijában megállná a helyét, kényelmesen elringatva popcornos közönségét. Már csak az a kérdés, hogy ez nekünk mitől jó? PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. Több

(2016. 04. 18.)
Örök visszatérés
7/10 A Hurok formájában végre egy magyar „időutazós” filmet láthatunk, ami kicsit savanyú – de a miénk. Több

Értékelés: 8/10
(2016. 04. 22.)
Több szempontból is mérföldkő született: végre nekünk, magyaroknak is van egy szuper sci-fi thrillerünk, amely világszinten is megállja a helyét. 8/10 Több

(2016. 04. 27.)
100 pontból én adnék neki 70-et, mert nálam is nyerő volt, hogy végre jó magyar thrillert nézhetem végig a moziban, még ha ezt totál egyedül is tettem. Több

(2016. 04. 15.)
Ádám nyomában
Összességében a Hurok jó, de korántsem tökéletes, ugyanakkor szerethető, mert markánsan érzékelteti a megpróbáltuk kihozni a legtöbbet abból, amink van, és a többnek akarunk látszani, mint amik igazából vagyunk típusú, közelmúltban bemutatott, hazai gyártású filmek közötti különbséget. 7/10
Rugal
2020