Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Hurok (2016)

Hurok
Filmadatlap
 
20
Szereplők
39
Vélemények
21
Képek
4
Videók

Galéria (21)

Száraz Dénes
Martinovics Dorina
Réthelyi András
Hegedűs D. Géza
Száraz Dénes
Martinovics Dorina
Anger Zsolt
Száraz Dénes
Anger Zsolt
Száraz Dénes
Martinovics Dorina

Videók (4)

 
sptt   2021. 07. 25.

legújabb vélemény

0

Ez a film újraértelmezi az alternatív befejezés fogalmát, de engem a harmincadik perc táján már nagyon elkezdett idegesíteni, és ez nem csillapodott a film végéig. Szerettem volna szeretni ezt a filmet, de nem sikerült. 4/10

 
Berto49   2017. 02. 20.

2

Ez a Madarász Isti (milyen keresztnév ez!!!) nem a kedvenc rendezőm! Időhurkos thriller akart lenni, de csak hatalmas katyvasz lett belőle. Egyébként sem szeretem ezeket az idővel játszadozó hülyeségeket, mert nem éri meg agyalni rajta. Nem tudom, ho... több»

 
indingo   2017. 04. 12.

0

Az ötletet díjazom és hogy magyar azért adtam 4 csillagot. Én azért többet vártam tőle, már ezer ilyen film készült és attól még hogy hazai nem volt túl izgalmas.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

Egyik legjobb magyar film, amit valaha is láttam.

 
HercegPeter   2018. 05. 14.

0

Magyar viszonylatban mindenképpen jó és újdonság. Sajnos világviszonylatban ez már nem mondható el. A történet nem mondható túlságosan eredetinek. A színészek átlagosak voltak. Egy kis magyarázatot azért kaphattunk volna, hogy ez az egész miért történik.

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

A filmet premier előtt volt lehetőségem megtekinteni, a vetítésen részt vett Madarász Isti is, a film rendezője, így néhány érdekességet, kulliszatitkot is megtudhattunk, mielőtt megnéztük a Hurok című alkotását. Hollywood-i színvonalú, lebilincselően izgalmas film volt.

 
Szilonka   2017. 06. 14.

0

Annyira nem nyerte el a tetszésemet. A folyton előjövő jelenetek már unalmasak és fárasztóak voltak. A történetre nem egyedi, maximum a magyar filmipar nem készített még ilyet.

A film összbevétele 25 295 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 6 969 224 forintot termelt. A hazai mozik összesen 14 880 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film egyik kivágott jelenetében maga a rendező, Madarász isti is szerepel, a Primer egyik főhősének beöltözve.

(Bogi87)
 

A Másvilág című film világhírű zeneszerzője, Lucio Godoy önként ajánlkozott, hogy szívesen dolgozna együtt Madarász Istivel.

(Bogi87)
 

Madarász Dorina annyira élvezte az akciójelenetekez, kaszkadőr munkát, hogy ismét elkezdett Gulyás Kis Zoltán kaszkadőrszakértővel dolgozni.

(Bogi87)
 

Madarász Dorina korábbi kaszkadőr tanulmányait felhasználva rendesen kivette részét az akciójelenetekből, azonban egyik alkalommal egy rosszul sikerült esés miatt le kellett állítani a forgatást és kórházba kellett szállítani a színésznőt.

(Bogi87)
 

Madarász Dorina, a Társas játék sorozatból ismert. Számára éles váltás, új kihívás volt a Hurok, hiszen akciófilmben korábban még nem szerepelt.

(Bogi87)
 
A jó hír, hogy most már nekünk is van időutazós, paradoxonos filmünk, amely a világ bármelyik mozijában megállná a helyét, kényelmesen elringatva popcornos közönségét. Már csak az a kérdés, hogy ez nekünk mitől jó? PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA. több»
 
7/10 A Hurok formájában végre egy magyar „időutazós” filmet láthatunk, ami kicsit savanyú – de a miénk. több»
 
Több szempontból is mérföldkő született: végre nekünk, magyaroknak is van egy szuper sci-fi thrillerünk, amely világszinten is megállja a helyét. 8/10 több»