Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
73

A 13. emelet (1999)

The Thirteenth Floor
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
A 13. emelet
 
Róbert Molnár   2020. 05. 07.

legújabb vélemény

Ötletes film. Számomra a színészi játék volt gyengébb, viszont cserébe a cselekmény kárpótolt. A film közepén azt hittem értek mindent, azonban a vége tartogatott kisebb fordulatokat. Egyszer mindenképpen nézhető, de az IMDB-n való 7.1-es értékelés számomra túlzó.

 
hsanya182   2015. 07. 25.

Érdekes virtuális gondolatvilágot boncolgat a film. Nekem kicsit nehéz volt követni a gondolatvilágok sorozatát, még egyszer meg fogom nézni, elég érdkes a film, leköttötte a tudatomat, vagyis nem nyertem megoldást magamban ezért látni kell mégegyszer. :) Sokan a Mátrix és az Inceptionhoz viszonyítják az elméleti hátterét, van benne hasonlóság :) Érdemes megnézni annak, aki szereti boncolgatni az élet értelmét :P Tanulságos.


 
Deku   2017. 12. 10.

Nem voltak a készítők a helyzet magaslatán az szinte sütött ebből a filmből. Rögtön az elejétől untatott. Végig néztem, de nem jött semmi újdonság szembe.

 
Mano35   2015. 10. 23.

Régen láttam a filmet, és nagyon megragadott. Mind képi világban , mind a sztoriját tekintve egyedi, ötletes. Látványos, érdekes film, ma is megállja a helyét!

 
Faarkaas   2015. 10. 29.

Lehet hogy sablonos az alaptörténet de mégiscsak sikerült valami egyedit alkotnia. Mind a rendezést mind a történetet tekintve különleges, rlter a kategotiaban megszokottol.

A film összbevétele 15 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

A főszereplő, Douglas Hall lakása ugyanaz a lakás, mely a Szárnyas fejvadászban Rick Deckardé.

(mrarizona)
 

Vincent D'Onofrio azt mondta, a film témája, "akarni valamit, ami sosem lehet a tied."

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.