Csúcshatás (2011)

Limitless

Bradley Cooper
Bradley Cooper

elekm90   2021. 02. 19.

Nekem az film a nagy hype ellenére nem igazán jött be. Az egész történet számomra bárgyú és kidolgozatlan, egyedül arra épít, hogy a néző számára mennyire király az, hogy valaki ki tudja használni a teljes agykapacitását. Egyébként a történet íve sze... több»

Master   2019. 02. 22.

a nap véleménye

Egy különleges alapötlettel készült igényes akcióthriller

A 2011-es Limitless egy akárhányszor újranézhető, igényes és pörgős akcióthriller, melyet a különleges alapsztori emel messze az átlag fölé. Alan Glynn író és Leslie Dixon forgatókönyv készítő kitűnő munkát végeztek: a végeredmény egy fantáziadús tör... teljes kritika»

Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

Nekem annyira nem jött be, a sztori nem rossz, de valahogy nem tudtam azonosulni az egésszel. Nálam szigorúan egyszer nézős.

Deku   2017. 07. 15.

Nagyon tudom kedvelni amikor ennyire pörgős és eseménydús a története egy filmnek. Szerintem bőven a kiváló kategórián belül van. Nagyon tetszett Bradley Cooper szereplése is.

Ms. Akárki   2019. 04. 28.

Izgalmas film lett a végére, csak kicsit hullámzó volt a tempója. Érdekes belegondolni, mi lenne, ha az agyunk lehetőségeit jobban ki tudnánk használni. Persze ebbe a filmbe is beleerőszakoltak egy kis romantikus szálat, szerintem feleslegesen. Nem vitte előrébb a történetet.

Filmelemző   2018. 04. 04.

Neil Burger 2011-es thrillere valódi bombaként robbant annak idején és szinte mindenkit letaglózott. Nekem is tetszett, bár azóta kicsit mérséklődött értékelése mind az IMDb -n, mint a Rotten Tomatoes -on. Az előbbin jelenleg 7,4 pontos (466 ezer sza... több»

MidoD7   2019. 04. 12.

Alaposan ledöbbentett, hogy ilyesfajta történetet ilyen jól elő lehet adni. Erre azt lehet mondani, hogy fenomenális, mert egy csodálatos élménytől fosztod meg magad, ha bele se nézel. Szerintem igazán szórakoztató.

Az Eddie Morra (Bradley Cooper) által játszott zongoradarab Rachmaninov cisz-moll prelúdiuma.

(hp)

A limuzin, amelyben Carl von Loon (Robert De Niro) utazik, egy német Maybach 62 S. Az autó ára körülbelül 190 millió forint.

(hp)

A jelenetek egy részét Canon EOS 5D Mark II digitális tükörreflexes fényképezőgéppel vették fel.

(hp)

Miután Eddie Morra (Bradley Cooper) beveszi a gyógyszereket, azt mondja: "Vak voltam, de most már látok." Ez a mondat a Bibliából származik, János evangéliumának kilencedik fejezetének huszonötödik verséből.

(hp)

A film költségvetése 27 millió dollár volt.

(Bob)