Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
55
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Csúcshatás
 
sabnock666   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

Nekem annyira nem jött be,a sztori nem rossz,de valahogy nem tudtam azonosulni az egésszel.Nálam szigorúan egyszer nézős.

 
CriticalMaster   2019. 02. 22.

a nap véleménye

Egy különleges alapötlettel készült igényes akcióthriller

A 2011-es Limitless egy akárhányszor újranézhető, igényes és pörgős akcióthriller, melyet a különleges alapsztori emel messze az átlag fölé. Alan Glynn író és Leslie Dixon forgatókönyv készítő kitűnő munkát végeztek: a végeredmény egy fantáziadús történet lett. Az emberi agyról még ma sem tudunk sokat, főleg az okoz talányt még mindig a tudósoknak, hogy miért csak 10-20% -át tudjuk kihasználni. A filmbeli Eddie Morra regényíró (Bradley Cooper) azonban megtapasztalja, hogy milyen, ha agyának 100% -át tudja nap, mint nap "bevetni" feladatai elvégzésére. Kapunk remek akciókat, gyors jeleneteket, elgondolkodtató szitukat és óriási fordulatokat is. Neil Burger (a Beavatott készítője) nagyon "odat... több»

2

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Eredeti film volt, nagyszerű alakításokkal, párszor újra néztem mióta először láttam, még mindig le tud kötni a képernyő elé.

 
Deku   2017. 07. 15.

Nagyon tudom kedvelni amikor ennyire pörgős és eseménydús a története egy filmnek. Szerintem bőven a kiváló kategórián belül van. Nagyon tetszett Bradley Cooper szereplése is.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

Izgalmas film lett a végére, csak kicsit hullámzó volt a tempója. Érdekes belegondolni, mi lenne, ha az agyunk lehetőségeit jobban ki tudnánk használni. Persze ebbe a filmbe is beleerőszakoltak egy kis romantikus szálat, szerintem feleslegesen. Nem vitte előrébb a történetet.

Bradley Cooper
Bradley Cooper

A film összbevétele 161 849 455 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 27 millió dollár volt és jelenleg 161 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmkészítők a film reklámkampánya során egy videót töltöttek fel az internetre, melyet azonban teljesen hétköznapi felvételnek állítottak be, és 1,4 milliós nézettséget hozott egyetlen hét alatt. A videóban azt láthatjuk, hogy egy férfi egy apró elektronikus kütyüt használ arra, hogy meghackelje a Times Square kivetítőit, melyeken a Limitless trailere látható.

(SódóGA)
 

A Maserati cég két autót adott a forgatásra ingyen.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.