Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
55
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Csúcshatás
 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

legújabb vélemény

Nekem annyira nem jött be,a sztori nem rossz,de valahogy nem tudtam azonosulni az egésszel.Nálam szigorúan egyszer nézős.

 
CriticalMaster   2019. 02. 22.

a nap véleménye

Egy különleges alapötlettel készült igényes akcióthriller

A 2011-es Limitless egy akárhányszor újranézhető, igényes és pörgős akcióthriller, melyet a különleges alapsztori emel messze az átlag fölé. Alan Glynn író és Leslie Dixon forgatókönyv készítő kitűnő munkát végeztek: a végeredmény egy fantáziadús tör... teljes kritika»

2

 
Deku   2017. 07. 15.

Nagyon tudom kedvelni amikor ennyire pörgős és eseménydús a története egy filmnek. Szerintem bőven a kiváló kategórián belül van. Nagyon tetszett Bradley Cooper szereplése is.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

Izgalmas film lett a végére, csak kicsit hullámzó volt a tempója. Érdekes belegondolni, mi lenne, ha az agyunk lehetőségeit jobban ki tudnánk használni. Persze ebbe a filmbe is beleerőszakoltak egy kis romantikus szálat, szerintem feleslegesen. Nem vitte előrébb a történetet.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Alaposan ledöbbentett, hogy ilyesfajta történetet ilyen jól elő lehet adni. Erre azt lehet mondani, hogy fenomenális, mert egy csodálatos élménytől fosztod meg magad, ha bele se nézel. Szerintem igazán szórakoztató.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Szeretem az ilyen eredeti történeteket, nem sablonos sztorikat. Nekem néha túlságosan is inger gazdag volt, így nem biztos, hogy minden részletére tudtam kellően figyelni. De alapvetően igen jó történet.

 
Filmelemző   2018. 04. 04.

Neil Burger 2011-es thrillere valódi bombaként robbant annak idején és szinte mindenkit letaglózott. Nekem is tetszett, bár azóta kicsit mérséklődött értékelése mind az IMDb -n, mint a Rotten Tomatoes -on. Az előbbin jelenleg 7,4 pontos (466 ezer sza... több»

Bradley Cooper
Bradley Cooper

A film összbevétele 161 849 455 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 27 millió dollár volt és jelenleg 161 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmkészítők a film reklámkampánya során egy videót töltöttek fel az internetre, melyet azonban teljesen hétköznapi felvételnek állítottak be, és 1,4 milliós nézettséget hozott egyetlen hét alatt. A videóban azt láthatjuk, hogy egy férfi egy apró elektronikus kütyüt használ arra, hogy meghackelje a Times Square kivetítőit, melyeken a Limitless trailere látható.

(SódóGA)
 

A Maserati cég két autót adott a forgatásra ingyen.

(SódóGA)
 

Morra, Bradley Cooper karakterének családneve portugálul azt jelenti: ’meghalni’.

(SódóGA)
 

Shia LaBeouf alakította volna Eddiet, de nem vállalhatta a munkát egy súlyosabb kézsérülése miatt, amit autóbalesetben szenvedett el 2008 júliusában.

(SódóGA)
 

A film vége felé látjuk Eddiet, aki megírt egy regényt „Illuminating The Dark Fields” címmel. A készítők ezzel utaltak , a film alapjául szolgáló „The Dark Fields” című könyvére.

(SódóGA)
 

A filmben használt kitalált gyógyszer hatásában nagyon hasonlít azokra a gyógyszerekre, amiket a súlyos figyelem-hiperaktivitás zavarban küzdőknek adnak: azonnali hatás, kognitív letisztulás, javuló produktivitás, jobb koncentrációs készség.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.