Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
55
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Csúcshatás
 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Eredeti film volt, nagyszerű alakításokkal, párszor újra néztem mióta először láttam, még mindig le tud kötni a képernyő elé.

 
Deku   2017. 07. 15.

Nagyon tudom kedvelni amikor ennyire pörgős és eseménydús a története egy filmnek. Szerintem bőven a kiváló kategórián belül van. Nagyon tetszett Bradley Cooper szereplése is.


 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

Izgalmas film lett a végére, csak kicsit hullámzó volt a tempója. Érdekes belegondolni, mi lenne, ha az agyunk lehetőségeit jobban ki tudnánk használni. Persze ebbe a filmbe is beleerőszakoltak egy kis romantikus szálat, szerintem feleslegesen. Nem vitte előrébb a történetet.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Alaposan ledöbbentett, hogy ilyesfajta történetet ilyen jól elő lehet adni. Erre azt lehet mondani, hogy fenomenális, mert egy csodálatos élménytől fosztod meg magad, ha bele se nézel. Szerintem igazán szórakoztató.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Szeretem az ilyen eredeti történeteket, nem sablonos sztorikat. Nekem néha túlságosan is inger gazdag volt, így nem biztos, hogy minden részletére tudtam kellően figyelni. De alapvetően igen jó történet.

Bradley Cooper
Bradley Cooper

A film összbevétele 161 849 455 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 27 millió dollár volt és jelenleg 161 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmkészítők a film reklámkampánya során egy videót töltöttek fel az internetre, melyet azonban teljesen hétköznapi felvételnek állítottak be, és 1,4 milliós nézettséget hozott egyetlen hét alatt. A videóban azt láthatjuk, hogy egy férfi egy apró elektronikus kütyüt használ arra, hogy meghackelje a Times Square kivetítőit, melyeken a Limitless trailere látható.

(SódóGA)
 

A Maserati cég két autót adott a forgatásra ingyen.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.