Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Csúcshatás (2011)

Limitless
Filmadatlap
 
29
Szereplők
58
Vélemények
69
Képek
1
Videók

Galéria (69)

Bradley Cooper
Bradley Cooper

Videók (1)

 
elekm90   2021. 02. 19.

legújabb vélemény

0

Nekem az film a nagy hype ellenére nem igazán jött be. Az egész történet számomra bárgyú és kidolgozatlan, egyedül arra épít, hogy a néző számára mennyire király az, hogy valaki ki tudja használni a teljes agykapacitását. Egyébként a történet íve sze... több»

 
CriticalMaster   2019. 02. 22.

a nap véleménye

5
Egy különleges alapötlettel készült igényes akcióthriller

A 2011-es Limitless egy akárhányszor újranézhető, igényes és pörgős akcióthriller, melyet a különleges alapsztori emel messze az átlag fölé. Alan Glynn író és Leslie Dixon forgatókönyv készítő kitűnő munkát végeztek: a végeredmény egy fantáziadús tör... teljes kritika»

2
 
Deku   2017. 07. 15.

0

Nagyon tudom kedvelni amikor ennyire pörgős és eseménydús a története egy filmnek. Szerintem bőven a kiváló kategórián belül van. Nagyon tetszett Bradley Cooper szereplése is.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

0

Nekem annyira nem jött be, a sztori nem rossz, de valahogy nem tudtam azonosulni az egésszel. Nálam szigorúan egyszer nézős.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

0

Izgalmas film lett a végére, csak kicsit hullámzó volt a tempója. Érdekes belegondolni, mi lenne, ha az agyunk lehetőségeit jobban ki tudnánk használni. Persze ebbe a filmbe is beleerőszakoltak egy kis romantikus szálat, szerintem feleslegesen. Nem vitte előrébb a történetet.

 
MidoD7   2019. 04. 12.

0

Alaposan ledöbbentett, hogy ilyesfajta történetet ilyen jól elő lehet adni. Erre azt lehet mondani, hogy fenomenális, mert egy csodálatos élménytől fosztod meg magad, ha bele se nézel. Szerintem igazán szórakoztató.

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Szeretem az ilyen eredeti történeteket, nem sablonos sztorikat. Nekem néha túlságosan is inger gazdag volt, így nem biztos, hogy minden részletére tudtam kellően figyelni. De alapvetően igen jó történet.

A film összbevétele 161 849 455 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 27 millió dollár volt.

(Bob)
 

A filmkészítők a film reklámkampánya során egy videót töltöttek fel az internetre, melyet azonban teljesen hétköznapi felvételnek állítottak be, és 1,4 milliós nézettséget hozott egyetlen hét alatt. A videóban azt láthatjuk, hogy egy férfi egy apró elektronikus kütyüt használ arra, hogy meghackelje a Times Square kivetítőit, melyeken a Limitless trailere látható.

(SódóGA)
 

A Maserati cég két autót adott a forgatásra ingyen.

(SódóGA)
 

Morra, Bradley Cooper karakterének családneve portugálul azt jelenti: meghalni.

(SódóGA)
 

Shia LaBeouf alakította volna Eddie-t, de nem vállalhatta a munkát egy súlyosabb kézsérülése miatt, amit autóbalesetben szenvedett el 2008 júliusában.

(SódóGA)