Az 57 Másodperc Rusty Cundieff új thriller filmje, amely a Csúcshatás, A Lazarus-terv és az Időről időre sajátos öztvözésének tűnik. 

A film E.C. Tubbs "Lucifer" című novellája alapján készült, a főszerepben Az éhezők viadala franchise sztárja, Josh Hutcherson alakítja Franklint. A Morgan Freeman által alakított Anton Burrell technológiai mágnással folytatott interjú után felfedez egy gyűrűt, amely lehetővé teszi, hogy használója 57 másodpercet visszautazzon az időben. Franklin kezdetben szórakozásra használja, például kaszinókban, később azonban együttműködik Burrell-lel, hogy bosszút álljon a nővére halála mögött álló gyógyszergyáron, ami bonyodalmakhoz vezet. 

A film, amely a mai digitális korban az azonnali megoldások témáját és azok következményeit feszegeti október 5-től látható a hazai mozikban. Mutatjuk a film előzetesét idelent.

sci-fi | thriller

Franklin, egy fiatal blogger, aki megragadja az életben egyszer adódó lehetőséget, hogy interjút készítsen egy neves tech-szakértővel. Beszélgetésük közepette ügyesen... több»