43% 35 szavazat
57 Másodperc

57 Másodperc

57 Seconds
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
31
Szereplők (31)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum

Hol nézheted

Morgan Freeman
Josh Hutcherson
Rusty Cundieff
Morgan Freeman
Josh Hutcherson
Morgan Freeman
Morgan Freeman
Morgan Freeman

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Franklin, egy fiatal blogger, aki megragadja az életben egyszer adódó lehetőséget, hogy interjút készítsen egy neves tech-szakértővel. Beszélgetésük közepette ügyesen meghiúsít egy támadást, amely az interjúalany ellen irányul.
A küldetés végeztével Franklin véletlenül egy rejtélyes gyűrű… Több


Rendező: Rusty Cundieff
Forgatókönyvíró: Macon Blair, Rusty Cundieff, E.C. Tubb
Premier (HU): 2023.10.05.
Forgalmazó: Vertigo
 
2023.11.20 fankbringa

legújabb vélemény

Egy gyűrű

Leporoltak egy 1969-es novellát, ami 1972-ben díjat nyert, hogy megfilmesítsék. Alapvetően jó ötlet volt. Sikertörténetekből mindig hálás dolog filmet készíteni. Sajnos mi, nézők már nem vagyunk érte annyira hálásak. Az eredeti történetben a főhősünk hasonló fázisokon megy keresztül, mint a filmben. Mondhatni, van benne valamennyi történeti hűség, de sajnos a végére nagyon nem áll össze a történet. Az eredeti történetben a gyűrű útja haláltól halálig jár, míg a filmben adaptálták a kor igényeinek megfelelően. Emiatt elveszett belőle az a szörnyű emberi természet, ami a novellát naggyá tette, és belekerült valami cukormázas ideológiai közhely. Hogy egyszerűen fogalmazzak: a film lezárása nagy csalódás. Lehetett volna ez egy zseniális film, de nem lett az. Nincs benne semmi, ami képes emlékezetessé tenni. A főszereplő nekem unszimpatikus volt. Nem volt benne semmi extra. Nem volt képes átadni a drámát, ezért elsikkadt a szerepe. Ez azért baj, mert ő kellene, hogy legyen a húzó ember a filmben. Bevin Bru és Greg Germann párosa volt az egyetlen értékelhető a filmben. A többiek csak statiszták voltak. A fehérneműs lányok és a jóképű pasik sem tudták megmenteni a filmet. A film nagy előnye, hogy nincs túlpörgetve. Megmarad a kellemes vasárnap esti tempónál, ami miatt a lassabb történetvezetésű filmek kedvelői kikapcsolódása garantált egy kis mi lenne ha élménnyel vegyítve. Egyszer nézős, sci-fi kedvelőknek és összeesküvés elmélet kedvelőknek javasolt mint érdekesség.

0
 
2023.10.10 Jocpappa

Nem olyan rossz, mint elsőre tűnik. Nem jó, de nem is élvezhetetlen timeloopos film. Érződik rajta a „gyerünk, legyünk túl rajta, aztán dobjuk piacra” hozzáállás. Egy-két poén azért egész okés benne. Gyakorlatilag egy kétezres évek közepe tv-filmjeir... Több

0
 
2023.11.08 Szilárd-Leo

Gyenge

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szevasztok elég gyenge film lett .A film 57 másodperce vissza repit a múltba egy gyűrű és persze ..mint a mesében .A filmet nem ajánlom senkinek .Ennyi

0
 
2023.10.05 Csaba

Látszik, hogy nagy nevekkel akarták pótolni itt, amit úgy a kretaivitíásban hiány volt. Pocsék történet, pocsék dramaturgia és még rosszabb rendezés...szerintem simán kihagyható.

0
 
2023.09.30 luksa10

Uff, na ezt nagyon nem kellett volna megcsinálni. Nem mondom, hogy teljesen rossz ez a film, de nem egy közepesnél jobb produkció.

0

A film 48 026 325 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 23 578 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1