A mai napon megérkezett streamingre Morgan Freeman és Az éhezők viadala franchise sztárja, Josh Hutcherson főszereplésével készült új sci-fi thriller.

A Rusty Cundieff által rendezett sci-fi thriller E.C. Tubb "Lucifer" című novelláján alapul. A cselekmény középpontjában Franklin, egy blogger áll, aki miután meghiúsít egy támadást a tech-guru Anton Burrell ellen, felfedez egy gyűrűt, amellyel 57 másodpercet utazhat a múltba. Franklin ezt az erőt bosszúálló küldetésre használja fel egy gyógyszergyár ellen, amely felelőssé tehető a nővére haláláért.

Rusty Cundieff rendező főleg tévés munkával és néhány zsánerfilmmel tette le a névjegyét a szakmában, és ez az egyik első nagyjátékfilmje évek óta. Hutcherson és Morgan Freeman mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk, mint Greg Germann, Lovie Simone, Bevin Bru, Sammi Rotibi, Marcus Brown.

A film nem került a mozikba, rögtön digitális formában debütált, ami általában nem túl jó jel, és tény, hogy kritikusok meglehetősen gyenge fogadtatásban részesítették, de ez még ne szegje a kedvedet.

Szóval, itt az alkalom, hogy belevesd magad intenzív, az időutazást és az bosszút ötvöző történetbe a Telekom Filmpremieren. Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról a Telekom Filmpremier ikonra kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

sci-fi | thriller

Franklin, egy fiatal blogger, aki megragadja az életben egyszer adódó lehetőséget, hogy interjút készítsen egy neves tech-szakértővel. Beszélgetésük közepette ügyesen... több»