Ezt figyeld! Morgan Freeman új sci-fijét is streamelheted 2024 januárjában, itt a lista

Izgalmas megjelenésekkel indítja a 2024-es évet a Telekom Filmpremier, amelyekről nem érdemes lemaradni a januári hónapban.

Megérkezik a platformra a Morgan Freeman és Josh Hutcherson főszereplésével készült 57 Másodperc. A sci-fi és a thriller műfaját ötvöző történet középpontjában Franklin, egy blogger áll, akinek lehetősége adódik interjút készíteni egy tech guruval, a beszélgetésük során azonban támadás éri mindkettőjüket, amelyet hősünk sikeresen meghiúsít. Ezzel azonban még nincs vége, hiszen Franklin birtokába rövidesen egy ritka technológa kerül, amelynek segítségével visszautazhat az időben, ugyanakkor mondani sem kell, hogy ezt a technológiát mások is elszántan kutatják.

A januári hónapban kétségtelenül a horrorrajongók örvendhetnek a leginkább, hiszen érkezik a kultikus 1973-as Az ördögűző folytatása, Az ördögűző: A hívő, amelyet nem más, mint David Gordon Green rendezett, akinek az új Halloween-filmeket is köszönhettük. 

Ez viszont még nem minden, hiszen a friss megjelenések között további két újdonsággal szolgál a Telekom Filmpremier, egy nagysikerű animációs franchise következő részével és egy sci-fi thrillerrel, amelyet a lenti listánkon találtok. A filmek mafabos adatlaján található Telekom Filmpremier ikonra kattitnva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást a premier napjától kezdődően, amennyiben rendelkeztek előfzietéssel a szolgáltatónál.

Kellemes böngészést és jó filmezést kívánunk! 

#4

animáció | családi | kaland | vígjáték

Telekom TVGO

Két fergeteges kaland után, amelyekben őszinte barátságukat és rendületlen flörtölésüket mutatták be, Pipacs és Ágas most már hivatalosan is egy pár lett, #ágpacs néven.... több»

Premier: január 26.
#3

horror

Telekom TVGO | SkyShowtime (2024.05.17.)

Ez év őszén lesz 50 éve, hogy bemutatták a filmtörténet egyik legijesztőbb horrorfilmjét, amely világszerte sokkolta a közönséget. Idén októberben egy új rész történet... több»

Premier: január 12.
#2

48 57 Másodperc  (2023)

(9)

sci-fi | thriller

Telekom TVGO

Franklin, egy fiatal blogger, aki megragadja az életben egyszer adódó lehetőséget, hogy interjút készítsen egy neves tech-szakértővel. Beszélgetésük közepette ügyesen... több»

Premier: január 6.
#1

dráma | sci-fi | thriller

Telekom TVGO

Adrian (Marven Gabriel Suarez-Brinkert) és barátai részt vesznek egy megmérettetésen, ahol egy szabadulószobába küldik őket. Ám a várakozásokkal ellentétben a helyszínen egy... több»

Premier: január 4.