Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
53%

400 nap (2015)

400 Days
Filmadatlap
 
27
Szereplők
19
Vélemények
8
Képek
2
Videók
400 nap
 
Orsolya Szabó   2020. 06. 08.

legújabb vélemény

0
Nesze semmi, fogd meg jól...

Izgalommal vegyes várakozással ültem neki ennek a filmnek, már jó ideje hangolódom a megnézésére. Most pedig követelem vissza azt a másfél órát az életemből, amit ráfordítottam. Valóban van ennél rosszabb film is, de akkor sem tudok elmenni amellett, hogy az egész cselekménysorozat (már, ami felfedezhető) indokolatlan és semmitmondó. Talán nem fájt volna ennyire az egész, ha a két lehetséges végkimenetel közül az egyiket megkaphatná a néző a végén, hogy ne érezze teljesen értelmetlennek és elvesztegetett időnek a végig ásítozott másfél órát, de így csak szimplán hülyének érezhetjük magunkat, hogy egy ilyen végtelenül egyszerű történetet sem tudunk értelmezni...

 
indingo   2016. 03. 13.

0

Az előzetes alapján jobbra számítottam. Az eleje a filmnek még tetszett, persze tudja az ember, hogy majd itt lesz valami. A második fele már több sebből vérzik és sajnos nincs vége, mindenki goldoljon, amit akar.


 
HercegPeter   2017. 04. 18.

0

Nekem egy kicsit a Cloverfield Lane 10-re hajazott, de messze nincs olyan jó. Az eleje elég unalmas, alig vártam, hogy történjen valami. Azt hittem, hogy mikor kijutottak, akkor kezdődik a film lényege, de bárcsak inkább bent maradtak volna. Gondolom... több»

 
Szilonka   2016. 04. 11.

0

Vegyesek az érzéseim a filmmel kapcsolatban volt ami tetszett és volta, ami kevésbé. Maga az alaptörténet tök jó, de valahogy az egyéb körítés illetve egyéb történések eléggé elmaradnak. Úgy teltek a percek és egyszer csak vége lett.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

0

Nem lett eléggé amerikai a film. Egy kis turbó jól jött volna neki. Én annyi mindent tudtam volna még rakni bele. Eleve ez a kétség, hogy most a földön vagyunk és ez valójában egy kísérlet tovább is fent lehetett volna tartani.

 
VvV   2018. 11. 03.

0

Egész jó lehetett volna, ha az a volna ne lett volna. Az alapelgondolás remek, de valahol félúton elvesztek a történetben az írók.

 
hsanya182   2018. 03. 27.

1

Érdekes már az alapsztori, aztán el lehet végül veszni most mi is ez a szimuláció és mi is a valóság. Igaz nem túl erős alkotás, főleg az eleje kicsit lébecolós, aztán a közepefele már van egy két jelenet ami érdekfeszítő lett, aztán a faluba pedig e... több»

Galéria (8)

Ben Feldman
Caity Lotz
Brandon Routh
Ben Feldman
Caity Lotz
Brandon Routh
Brandon Routh
Caity Lotz
Caity Lotz
Brandon Routh
Caity Lotz

Videók (2)

A film összbevétele 58 dollár volt (imdb.com).

 

A QR-kód a film elején látható tableten Ozzy Osbourne francia wikipedia oldalára vezet.

(dulkap)
 
Összegzésképp, a 400 Days a maga nemében korrekt kis alkotás, különösebb plusz töltetet nem hordoz magában, de remek szórakozást nyújthat egyszeri filmnézés esetén.

Értékelés: 6,5/10 több»