Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
48

400 nap

(400 Days)
400 nap
 
veress75  2016. 06. 30. 22:00

Lezáratlan a vége, időpocsékolás az egész. Az író rendező Matt Osterman legalább 400 napot érdemelne egy börtönben emiatt a film miatt, vagy inkább egész életére eltiltani a kameráktól.

 
malnaturmix  2016. 10. 26. 10:11

Még ha voltak is hibák a filmben és a vége se volt a legjobb én egyszerűen már magába a témába szerelmes vagyok, úgyhogy nem tudok 4 pontnál kevesebbet adni.

 
Mliklós29  2016. 08. 22. 16:53

Nem rossz film érdekes kérdéseket feszeget az elején, amiről aztán igazából sok mindent nem tudunk meg. A vége, amikor már a felszínen vannak nem tetszett annyira.

 
indingo  2016. 03. 13. 16:12

Az előzetes alapján jobbra számítottam. Az eleje a filmnek még tetszett, persze tudja az ember, hogy majd itt lesz valami. A második fele már több sebből vérzik és sajnos nincs vége, mindenki goldoljon, amit akar.

 
HercegPeter  2017. 04. 18. 15:31

Nekem egy kicsit a Cloverfield Lane 10-re hajazott, de messze nincs olyan jó. Az eleje elég unalmas, alig vártam, hogy történjen valami. Azt hittem, hogy mikor kijutottak, akkor kezdődik a film lényege, de bárcsak inkább bent maradtak volna. Gondolom a film nézése közben mindenkiben kialakult valamiféle elmélet, hogy mi folyik itt. Az egész csak szimuláció, vagy tényleg történt valami? Nekem is megvolt a saját teóriám és sajnálom, hogy nem tudhattam meg, hogy igazam volt-e. Tom Cavanagh nem egy színészóriás, de ez a film jóval az ő színvonala alatt van. Összefoglalva a filmet, eleinte unalmas, majd akár érdekesbe is átmehetne, de ehelyett zavarossá és semmitmondóvá válik. Kár érte, mert az első fél óra gyenge bevezetése után én egy sokkal izgalmasabb és szórakoztatóbb végjátékot reméltem.

Ben Feldman
Caity Lotz
Brandon Routh
Ben Feldman
Caity Lotz
Brandon Routh
Brandon Routh
Caity Lotz
Caity Lotz
Brandon Routh
Caity Lotz
 

A QR-kód a film elején látható tableten Ozzy Osbourne francia wikipedia oldalára vezet.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.