Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%

Jó reggelt, Vietnam! (1987)

Good Morning, Vietnam
Filmadatlap
 
26
Szereplők
20
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
Kiss László   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Fergeteges!

 
Deku   2017. 07. 10.

Nagyon necces volt a téma és kissé én tartottam attól, hogy túl lőnek a célon de nem így lett. Robin Williams pedig csodás volt. Viszont ennek ellenére is, hogy volt nem kevés buktatója, szerintem egy egészen kedves és vállalhatóan nézhető filmet fabrikáltak belőle.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Az egyik legtöbbet idézett film. Robin Williams olyat alakít, amivel a filmtörténelem legnagyobbjai közé emelkedett. A Patch Adams mellett nálam ez az egyik legnagyobb kedvencem Tőle. Bemutatja, hogy hogyan lehet emberséget csepegtetni az embertelens... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 27.

Robin Williams-ra szabott szerep,amit zseniálisan lehozott.Aki látta,tudja hogy mit látott,aki nem gyorsan nézze meg,hiszen lényegében az igazi emberségről szól,ami mindent legyőz végül.Ajánlott kategória.

 
MKristijan   2016. 10. 15.

Több vietnami háborúval foglalkozó vagy azt érintő filmet néztem meg az elmúlt 1 évben, de ez nagyon maradandó élmény volt. Robin Williams nagyon nagyot játszik ebben is :)

 
szabomarc   2019. 02. 16.

Engem egyáltalán nem tudott megfogni ez a film, nem tudott lekötni, annak ellenére, hogy érdekes téma. Nekem túl vontatott volt, nem élveztem sajnos, így nem sok jót tudok írni róla.

 
Curacao86   2015. 02. 01.

Önmagáért beszél, magával ragad, szórakoztat, de ugyanakkor legaláb annyira drámai és megható alkotás is, amiről nagy betűvel lehet mondani, hogy FILM és benne egy zseniális SZÍNÉSZ örvendeztet meg játékával: Robin Williams! 9/10 pont - Mellesleg most láttam először! :)

Robin Williams

A film összbevétele 123 922 370 dollár volt (imdb.com).

 

Azok kevés filmek közé tartozik, akiket beírtak a 2004-ben megjelent 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz című filmes listában.

(Norbi)
 

1987-ben a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 War Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Háborús film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

Robin Williams az összes rádióadást improvizálta.

(kázsé)
 

A valódi Adrian Cronauer szerint a film nagyjából 45%-ban helytálló.

(kázsé)
 

A filmet Thaiföldön forgatták, nem Vietnamban.

(kázsé)
 

Bár Robin Williams kétszer is előveszi a Beatles "Help!" című albumát, de egyetlen Beatles szám sem hallható a film során.

(kázsé)
 

Az egység, akiknek az adás szól, a USA híres első gyalogos hadosztálya, a "Nagy Vörös Egyes" jelzéssel a vállukon.

(kázsé)
 

A negyedik legtöbb bevételt hozó film 1987-ben. Csak az USA-ban 123 milliót hozott.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.