Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
30
Képek
1
Videók
Bőrnyakúak
 
Norbert93   2018. 08. 03.

legújabb vélemény

Amellett, hogy nagyon vicces, nagyon realisztikus és elgondolkodtató. Ha valamit, akkor ilyen feldolgozását a háborúnak még nem láthattuk. A növekvő feszültség, a semmittevés hosszú és idegőrlő hetei. Már az első néhány percben leszögezi a film, hogy a haditengerészet egy nagy szívás.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 16.

Parádé:D Ha valamid nincs, de másnak igen keres egy indokot a háborúra hogy elvehesd. Ez a film a mondvacsinált indokok filmje és a bohóchadsereg bemutatása. Jake nagyon jól alakít már ezért érdemes megnézni. Na meg persze a magyar érdekeltség Fenyő Iván is megmutatja sziluettjét pár snitt alkalmával. Arányában véve nézhető film.


 
Curacao86   2016. 09. 11.

Megkapjuk a háborúval járó realitást és brutalitást, bár úgy érzem, egyes jelenetek kizárólag összekötő, átívelő és hatásvadász jelleggel vannak a filmben. Ettől függetlenül a színészek hiteles alakítása felől nincs kétség, a hiányosságokat és gyengeségeket inkább a forgatókönyv számlájára terhelném. De összességében rendkívül erőteljes, hatásos filmet kapunk, egy kis kóstolót a háborúból, ahol egyszer sem kell elsütni a fegyverünket. Legalább Fenyő Iván epizódszereplése miatt tessék megnézni, ha Jake Gyllenhaal és Jamie Foxx neve nem lenne elég meggyőző!

 
kabel   2015. 08. 16.

Egy nem várt feldolgozása az amerikai háborúknak Irakban. A komikusság sokszor átcsap börleszkbe és a valóságot pontossággal ábrázoló viccek, pedig inkább szomorúak és sötétek mint vidítóak. A háború céltalansága és gonoszsága itt is megjelenik, igaz kissé lerágott csont, de itt nagyon szépen bele lett ágyazva a történetvezetésbe. Bár a trailer teljesen más filmet festett, ez egyike a jobb háborús filmeknek.

 
vesztingerkitti   2017. 01. 08.

Kemény, nyers és szókimondó háborús dráma a kitartásról, hűségről, hazafiságról és mindenek előtt a végsőkig küzdésről. Nagyon érdekes, izgalmas, mindenképp érdemes megnézni.

A film összbevétele 97 076 152 dollár volt (imdb.com).

 

Pár másodperc erejéig láthatunk a filmben egy magyar zászlót.

(wintermat)
 

Jake Gyllenhaal meg volt róla győződve, hogy elszúrta a meghallgatást, mivel hónapokon keresztül nem hallott Sam Mendes felől. Végül hangüzenetet hagyott a rendezőnek, mellyel eldöntötte a kérdést.

(SódóGA)
 

A Bőrnyakúakat 35 mm-es filmre forgatták. Walter Murch a Final Cut Pro nevű vágó programot használta.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.