Robin Williams idén lett volna 72 éves, gyermekei pedig megosztottak néhány kedves szót a színészről, és arról, hogy mennyire hiányzik nekik.

A színész évek óta súlyos mentális problémákkal küzdött, ez vezetett öngyilkosságához. Miután a boncolás során megvizsgálták, az orvosok megállapították, hogy Williams Lewy-testes demenciában szenvedett és ez viselkedésváltozásokat, hallucinációkat, téveszméket és szélsőséges hangulatváltozásokat okozott.

Zak Williams egy képet posztolt édesapjáról, ami a Jó reggelt, Vietnam! című film forgatásán készült:

"Boldog 72. születésnapot apa! Eszembe jutott, mennyire szerettem azt a tekintetedet, ahogyan néztél rám. Azt a huncut, szeretetteljes vigyorral teli tekintetet, amit a barátaid és szeretteid olyan jól ismertek. Örömteli, kíváncsi és csodálatos."

Robin fia, Zak az üzenetet egy szívből jövő "Hiányzol és örökké szeretni foglak!"-kal zárta.

Zak, a színész 2014 augusztusában bekövetkezett halála óta mindig megemlékezik édesapjáról annak születésnapján. 2022-ben egy olyan képet is megosztott, amelyen Robin kerékpáros felszerelésben volt, a következő képaláírással: "Ma úgy fogok emlékezni rád, ahogy te is szeretnéd, hogy emlékezzenek rád, spandexben. Hiányzol, örökké szeretlek!"

Williams 70. születésnapján Zak ezt az üzenetet írta: "Apa, a 70. születésnapodon szeretném, ha tudnád, hogy hihetetlen szellemed bennünk él. A családunk ma téged és az emlékedet fogja ünnepelni. Hiányzol, most is szeretünk!"

Robin lánya, Zelda is írt egy üzenetet a Twitteren, amely a jelenlegi színészsztrájkra utalt: "Boldog születésnapot Poppónak, aki ma és mindig is biztosan ott lett volna kint, és harcolna a művészetért és a művészekért".