A Fűrész X (SAW X), a Fűrész-franchise következő része Kevin Greutert rendezésében már készül!

A ComingSoon beszámolója szerint valóban megjelentek fotók a film forgatásáról, amelyeken a rajongók először láthatják Tobin Bell visszatérését a legendás sorozatgyilkos szerepében.

Az egyik 7Ctwgr%5Ec02f01ba63f4ff2c52ff7a36b0adce110d31d6d6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.allocine.fr%2Farticle%2Ffichearticle_gen_carticle%3D1000004179.html%3Ffbclid%3DIwAR2bJSNBpw4HPvJ2NDCCXo4pNiUF3rniMIZdHeCBJvbqrwtMYV0wwA8yTQc">fotón (lásd a galériánkban) a színész egy parkban egy padon ülve látható, amint egy kisgyerekkel beszélget. Eddig kevés felvétel látott napvilágot a forgatásról, de mivel a forgatás jelenleg is zajlik, a közeljövőben biztosan több felvételt is láthatunk majd.

A tweet szerint a produkció a forgatás 2. hetében van, a képeken látható kisfiút pedig Mark Burg producer fia alakítja.

EGY POKOLIAN JÓ FRANCHISE

A James Wan és Leigh Whannell ausztrál filmesek által megalkotott borzalmas saga főszereplője a Tobin Bell által alakított John "Jigsaw" Kramer, a fiktív sorozatgyilkos, aki - különböző alakokban - az összes filmben feltűnt, kivéve a legutóbbi, %324568% (2021) című filmet, amely egy másoló gyilkosra koncentrál, miközben a korábbi filmekkel megőrizte a folytonosságot.

A kilencedik filmet Darren Lynn Bousman rendezte, aki korábban a Fűrész 2., a Fűrész 3. és a Fűrész 4. rendezője volt, és általában kudarcnak tartották munkáit. A legutóbbi projekt vegyes kritikákat kapott, és kevesebb pénzt hozott a kasszáknál, mint elődei.

Ennek ellenére a saga 2004-es mozibemutatója óta több mint 1 milliárd dolláros bevételt hozott (a mozipénztáraknál és mellékesen), ezzel minden idők egyik legjövedelmezőbb horrorfilm-franchise-ává vált.

A karakter háttértörténete szerint Kramer egy öngyilkossági kísérlet után új értelmet talált az életének, és annak szentelte magát, hogy másokat "inspiráljon" azzal, hogy szadista játékokba zárja őket, amelyekben a túlélés érdekében szörnyűséges szélsőségekbe kényszeríti áldozatait. Jigsaw ahelyett, hogy azonnal megölné áldozatait, inkább halálos helyzetekbe hozza őket, hogy fizikai vagy pszichológiai kínzással próbára tegye élni akarásukat, abban a hitben, hogy ha túlélik, akkor "rehabilitálódnak"...