Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Gothika
 
Timon   2020. 02. 07.

legújabb vélemény

Tartalmaz cselekményelemzést. Elsősorban a bonyolult tartalmi felépítése ragadott meg a film során: elején már ment az esetek bemutatása,nem kevés drámázással együtt,amelyek azért jól fokozták a hangulatot,és amilyen erős volt végig az atmoszféra. 10/10

 
indingo   2017. 05. 03.

Aprólékosan kidolgozott film, remek történettel ami abszolút nem kiszámítható. Mindenkinek ajánlom, aki még nem látta.


 
Deku   2017. 08. 17.

Nagyon érdekes és kissé talán hátborzongató is ez a sztori. Halle Berry nagyszerű volt. Eszméletlenül tökéletes film lett. A zenei aláfestések gyönyörűek és igazán hangulatos erőteljes a film egészen a végéig.

 
VvV   2018. 11. 29.

Halle Berry egyik legjobb filmjének tartom. Természetes az alakítása és maga a film is érdekes.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Nincs túlerőltetve a film. Helyenként kellően misztikus és érdekes, nincs benne egy perc unalom sem, mert mindig történik benne valami. Szereposztása kiváló.

A film összbevétele 81 896 744 dollár volt (imdb.com).

 

A film összesen 141,6 millió dolláros összbevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

40 millió dollárból készítették a filmet.

(LionelMessi10)
 

Robert Downey Jr. számára sorsfordító volt a filmszerep , itt most nem a brilliáns játéka miatt hanem mert itt ismerte meg feleségét és érte örökle lemondott a drogokról

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.