Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Jó éjt, anyu! (2014)

Ich seh ich seh
Filmadatlap
 
20
Szereplők
11
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Jó éjt, anyu!

Galéria (9)

Elias Schwarz
Susanne Wuest
Susanne Wuest
Elias Schwarz
Elias Schwarz
Susanne Wuest
Elias Schwarz

Videók (1)

 
Ildikó Bacskai   2020. 12. 05.

legújabb vélemény

1

Felkavaró, ijesztő, izgalmas film. Nekem nagyon tetszik a kopárság és a csend, a minimalizmus és a luxus, amely közepén szépen kicsírázik a tragédia.

 
indingo   2020. 03. 15.

0

Alacsony költségvetésű film. A történet 90 %-a egy házban játszódik és mindössze 3 szereplős. A kezdeti zavarosság az ikrek körül hamar kezd kitisztulni, ha egy kicsit is figyel a néző. Helyenként eléggé felkavaró, a nyugalom megzavarására alkalmas j... több»

 
Berto49   2019. 10. 26.

0
Hol a mamánk!?

Mintha egy Ulrich Seidl által rendezett filmet láttam volna. Ezt nem tudva néztem meg, pedig erős elhatározásom, hogy többet ettől az osztráktól nem nézek meg semmit. Kimondottan kamaradarab, egy ikerpárral (Lukas és Elias) valamint a majdnem végig egy kozmetikai műtét utáni bekötözött arcú nővel. Minimális dialógus, az ikrek folyton jelentőségteljes pillantásokat váltanak egymással (mindenki azt gondoljon, amit akar), a nő pedig mint egy kápó viselkedik a gyerekekkel. Steril berendezésű luxusvilla a semmi közepén, nagyon halvány utalás van arra, hogy halálos autóbaleset történt, amelyben az apa meghalt. Nagy előny, hogy nincs tele jumpscare jelenetekkel, viszont sok undorító, gyomorforgató mozzanat van helyette. Megnézését nem kifejezetten barátaimnak, vagyis türelmes, mindenre elszánt filmkedvelőknek ajánlom.

 
Timcsi   2020. 09. 08.

0

Eléggé felkavaró történet, ami a megnézés után is még napokig emészti a nézőt. A történetben voltak csavarok és a vége elég szomorú.

 
Menyét Ibolya   2015. 10. 19.

0

A vége fordulat nagyon nem állt jól neki.

 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

0

Én nagyon szerettem a filmet, az alapfelvetése annyira izgalmas és egyben hátborzongató, hogy nem hagyhattam ki. Végeredményben tetszett, de horrornak nem mondanám.

 
moov18   2016. 01. 31.

0
Középmezőny

Elég régen láttam, valamikor tervezem az újranézését. Egy biztos, osztrák horror filmmel még sosem volt szerencsém találkozni. Nem volt egy eget rengetően izgalmas alkotás, volt is néhány szépséghibája a dolognak, ettől eltekintve viszont az erős köz... teljes kritika»

A film összbevétele 2 193 474 dollár volt (imdb.com).

 

Az alkotás operatőrét, Martin Gschlacht-ot választotta az Európai Filmakadémia bizottsága a legjobb operatőrnek 2015-ben.

(erare)