Veronika Franz és Severin Fiala 2014-ben megjelent Jó éjt, anyu! című rendezése szabályosan sokkolta a nézőközönséget. A film hatalmas sikert aratott, így talán kevésbé is meglepő, hogy elkészült a “hollywoodi” változat is.

A napokban jelenik meg ugyanis az Amazon Prime Video műsorkínálatában a Goodnight Mommy, a főszerepben pedig nem más, mint Naomi Watts lesz látható, aki korábban a 2005-ös King Kongban is szerepelt, illetve olyan kultikus darabokban is tiszteletét tette, mint a Twin Peaks és a Mulholland Drive - A sötétség útja.

MIRŐL SZÓL?

Egy anya (Watts) a fiaival, Elias-szal (Cameron Crovetti) és Lukas-szal (Nicholas Crovetti) a plasztikai műtét után egy félreeső házba vonul vissza, hogy visszanyerjék erejüket. Az ikrek azonban nem igazán bíznak az anyjukban. Végül is éjjel-nappal kötést visel az arcán, így a fiúknak hamarosan kétségeik támadnak afelől, hogy a titokzatos nő valóban az anyjuk lehet-e.

Az “álarcot” viselő nő furcsán viselkedik, egyre inkább elutasítja a gyerekeket, és így egyre erősödik a hátborzongató gyanú, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Elias és Lukas úgy döntenek, hogy a végére járnak a dolognak. Elhatározzák, hogy mindenáron kiderítik, mi folyik itt valójában, ezért felveszik a harcot feltételezett anyjukkal.

A STÁBRÓL

A remake rendezője Matt Sobel, akit a Netflix-előfizetők A cseresznye vadiúj íze című sorozat kapcsán ismerhetnek. Cameron és Nicholas Crovetti már szerepeltek együtt a Feketék Fehérenben és a Hatalmas kis hazugságokban, Cameron pedig  A szürke emberben és a A fiúkban volt látható.

MIKORTÓL NÉZHETED?

A Goodnight Mommy tehát szeptember 16-tól elérhető az Amazon Prime-on, addig viszont érdemes csekkolni a trailert, amely garantáltan mindenkit ráhangol a hátborzongató sztorira.

dráma | krimi | misztikus

Ikertestvérek érkeznek az anyjuk házába és gyanítani kezdik, hogy valami nincs rendben. A 2014-es osztrák film remake-je. több»