Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

King Kong (2005)

King Kong
Filmadatlap
 
32
Szereplők
24
Vélemények
11
Képek
4
Videók

Galéria (11)

Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts

Videók (4)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Ismét egy óriásira nőtt majom.Sikerült felbosszantani,és ennek beláthatatlan következményei lesznek.Sok újdonságot nem hoz,de rendesen összerakták,és nézhető mozi lett.Aki szereti ezt a műfajt,annak kötelező darab.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

0

Egy kicsit elfogult vagyok a filmmel, hiszen szép emlékek fűznek hozzá, azonban az biztos, hogy nagyon hosszú volt. De emellett nagyon látványos és szívet-melengető. Kicsit kettős érzések vannak bennem a film kapcsán, de inkább a jó felé lendül az inga nyelve, mint a gyenge felé!

 
7ETEDIK   2020. 01. 04.

0

Az egyetlen Peter Jackson film amit szeretek, de ezt nagyon. A látvány pazar, a dínós részeknél az embernek leesik az álla. A vége pedig annyira szívbemarkoló hogy mindig megkönnyezem, valamint mindent elmond az emberiségről. Nagyszerű film zseniális rendezéssel, Jack Black pedig egyik legjobbját nyújtotta.

 
Norbert93   2020. 05. 02.

0

Nem túlzás azt állítani, hogy a legjobb a King Kong és úgy alapjában véve a szörnyfilmek közül, ami valljuk be azért nem annyira nagy teljesítmény, hogy a legjobb kalandfilmek között tartsuk számon, de el kell ismerni, hogy mégis vérbeli kalandfilm. ... több»

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

0

Van egy fajta bája ezeknek a filmeknek. Tudjuk, hogy erős fikció, mégis el akarjuk hinni, legalább arra a 1,5-2 órára amíg nézzük a filmet. Látványra nem lehetett panasz és a történet is elég kerek.

 
Norbi   2018. 07. 27.

0

Nagyon jó filmre leltem. A king kong filmművészetében nézve is kiemelkedő alkotás. Látványvilága magáért beszél, és a színészek miatt sem lehet panasz.

 
hell.l   2016. 05. 08.

0

Nekem nagyon tetszett ez a film. King Kong ábrázolása élethűre sikeredett és minden más a történetben. Nagyon jól visszaadta a régi King Kong filmek hangulatát a fejlettebb technológia használatával. Ez egy maradandó alkotás lett.

 

2005-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film 1933-ban játszódik, ugyanabban az évben amikor az eredeti King Kong-ot (1933) bemutatták.

(dulkap)
 

Michael Muhney-t is meghallgatás Bruce Baxter szerepére.

(dulkap)
 

A stúdió Wellingtonban nagyon közel volt a helyi repülőtérhez és az elrepülő gépek gyakran okoztak gondot a külső felvételeknél.

(dulkap)
 

Ian McKellen színházi elfoglaltságai miatt nem vállalta Carl Denham szerepét.

(dulkap)