Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76
Filmadatlap
 
32
Szereplők
21
Vélemények
11
Képek
3
Videók
King Kong
 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Egy kicsit elfogult vagyok a filmmel, hiszen szép emlékek fűznek hozzá, azonban az biztos, hogy nagyon hosszú volt. De emellett nagyon látványos és szívet-melengető. Kicsit kettős érzések vannak bennem a film kapcsán, de inkább a jó felé lendül az inga nyelve, mint a gyenge felé!

 
Norbi   2018. 07. 27.

Nagyon jó filmre leltem. A king kong filmművészetében nézve is kiemelkedő alkotás. Látványvilága magáért beszél, és a színészek miatt sem lehet panasz.


 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Van egy fajta bája ezeknek a filmeknek. Tudjuk, hogy erős fikció, mégis el akarjuk hinni, legalább arra a 1,5-2 órára amíg nézzük a filmet. Látványra nem lehetett panasz és a történet is elég kerek.

 
hell.l   2016. 05. 08.

Nekem nagyon tetszett ez a film. King Kong ábrázolása élethűre sikeredett és minden más a történetben. Nagyon jól visszaadta a régi King Kong filmek hangulatát a fejlettebb technológia használatával. Ez egy maradandó alkotás lett.

 
Robi92   2015. 11. 21.

Nagyon tetszett,főleg az,hogy mennyire hihető volt King Kong,nem egy mű figura.A végére már én is sajnáltam.Érdekes volt az is,ahogy a hölgyet megszerette és bármit meg tett volna érte,ahogy ábrázolta a film az állat érzéseit szuper volt.Kedvenc filmjeim egyike.

Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
 

2005-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film 1933-ban játszódik, ugyanabban az évben amikor az eredeti King Kong-ot (1933) bemutatták.

(dulkap)
 

Michael Muhney-t is meghallgatás Bruce Baxter szerepére.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.