Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
32
Szereplők
22
Vélemények
11
Képek
3
Videók
King Kong
 
HETEDIK   2020. 01. 04.

legújabb vélemény

Az egyetlen Peter Jackson film amit szeretek, de ezt nagyon. A látvány pazar, a dínós részeknél az embernek leesik az álla. A vége pedig annyira szívbemarkoló hogy mindig megkönnyezem, valamint mindent elmond az emberiségről. Nagyszerű film zseniális rendezéssel, Jack Black pedig egyik legjobbját nyújtotta.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Egy kicsit elfogult vagyok a filmmel, hiszen szép emlékek fűznek hozzá, azonban az biztos, hogy nagyon hosszú volt. De emellett nagyon látványos és szívet-melengető. Kicsit kettős érzések vannak bennem a film kapcsán, de inkább a jó felé lendül az inga nyelve, mint a gyenge felé!


 
Norbi   2018. 07. 27.

Nagyon jó filmre leltem. A king kong filmművészetében nézve is kiemelkedő alkotás. Látványvilága magáért beszél, és a színészek miatt sem lehet panasz.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

Van egy fajta bája ezeknek a filmeknek. Tudjuk, hogy erős fikció, mégis el akarjuk hinni, legalább arra a 1,5-2 órára amíg nézzük a filmet. Látványra nem lehetett panasz és a történet is elég kerek.

 
hell.l   2016. 05. 08.

Nekem nagyon tetszett ez a film. King Kong ábrázolása élethűre sikeredett és minden más a történetben. Nagyon jól visszaadta a régi King Kong filmek hangulatát a fejlettebb technológia használatával. Ez egy maradandó alkotás lett.

Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts
 

2005-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film 1933-ban játszódik, ugyanabban az évben amikor az eredeti King Kong-ot (1933) bemutatták.

(dulkap)
 

Michael Muhney-t is meghallgatás Bruce Baxter szerepére.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.