Megérkezett a 2014-ben megjelent Jó éjt, anyu! remake-jének előzetese.

A Veronika Franz és Severin Fiala 2014-es filmje alapján készült pszichológiai thriller főszerepében Naomi Watts látható, akit két kisfia látogat meg vidéki házában. A nő nemrégiben plasztikai beavatkozáson esett át, így teljes arcát kötések fedik.

“Utálom, hogy így kell látnotok engem. De ettől nem kell félni” - mondja az édesanyja a trailer első pillanataiban.

A házban új szabályok uralkodnak, a fiúknak viszont azzal is nehéz szembenézniük, hogy édesanyuknak új szokásai is támadtak. A nő viselkedése egyre kiszámíthatatlanabb, a srácoknak pedig szükségük lesz egymás támogatására, ha kezdeni akarnak valamit ezzel a helyzettel.

A Matt Sobel rendezésében készült produkció főszerepeiben Watts mellett Peter Hermann, Jeremy Bobb, Cameron Crovetti, Nicholas Crovetti és Crystal Lucas-Perry láthatók. A Goodnight Mommy szeptember 16-án debütál a Prime Video műsorkínálatában. Az új és az eredeti változat előzeteseit lentebb tekinthetitek meg.

dráma | krimi | misztikus

Ikertestvérek érkeznek az anyjuk házába és gyanítani kezdik, hogy valami nincs rendben. A 2014-es osztrák film remake-je. több»

horror | misztikus | thriller

Egy erdőszéli családi ház mellett játszanak az ikrek, mikor anyjuk hazatér egy plasztikai műtét után, teljesen bekötözött arccal. A gyerekek alig ismerik meg, és egyre nő... több»