Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
35
Képek
2
Videók
 
Kóborló   2019. 06. 24.

legújabb vélemény

Egy vámpír a szomszédom

A Frászkarika, vagy, ahogy én emlékeztem rá, Veszélyes éj című, 1985-ben készült, Tom Holland által rendezett film is az egyik nagy kedvencem volt gyerekkoromban, ezért gondoltam, kicsit felelevenítem az emlékeimet vele kapcsolatban. Kicsit belegondoltam abba, hogy a horror műfaj iránti szenvedélyem immáron több mint 25 éve töretlen és, hogy milyen jó volt anno fiatalon a videotékák horror kazettái közt keresgélni az esti borzongásra valót. Eme filmmel is így találkoztam, és már akkor is meglepett, hogy még a videokazetta tartalmán is szerepelt a horror-vígjáték mint műfaji besorolás, de, hogy ennek nem sok köze van a vígjátékokhoz, abban akkor is biztos voltam és most is. Persze vannak benn... több»

 
dailyfilmsan   2018. 10. 23.

Nekem bejött. Semmi félelmetes nem volt benne, viszont annál több szórakoztató jelenet. Nem akart bemesélni semmi téveset a vámpírkultuszba és emellett látványos volt. Minden elismerés a sminkeseké és azoké akik a spec. efekteket csinálták. Nagyon ott volt a szeren.


 
justynaw   2017. 05. 23.

Egy kissé nehézkesen indult, de végül nagyon is felpörögtek az események, nem mondanám kifejezetten ijesztőnek, inkább a szorongásainkra próbál építeni a film. Szerintem ez nagyon jól megy neki, és ez a jó horrorfilm titka! ;)

 
thomino   2016. 11. 14.

A főhős karaktere nekem egyszerűen valamiért nagyon unszimpatikus volt. Szerencsére azonban a film hangulata engem mindenért pótolt, érdemes megnéznie a műfaj rajongóinak, mivel egy eléggé különleges darabról van szó.

A film összbevétele 24 922 237 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt Tom Holland első rendezése. Elsősorban az 1982-es A bennem lakó szörnyeteg, valamint az 1983-as Psycho 2. forgatókönyvei miatt kapta meg a rendezői széket.

(Kóborló )
 

A film hatalmas sikere miatt 1988-ban számítógépes játékként is megjelent.

(Kóborló )
 

A film költségvetése 9 millió dollár volt, ennek az összegnek a legnagyobb része a speciális effektekre ment el.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.