Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
35
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

legújabb vélemény

Kifejezetten izgalmas,és életteli horror,ami lekötött az első perctől az utolsóig.Jók lettek a maszkok is benne,minden klappol,nekem ennyi bőven elég.A sztori nem túl erös,de ez sem baj.A humor sem marad el,és ez is jól áll a filmnek.

 
dailyfilmsan   2018. 10. 23.

Nekem bejött. Semmi félelmetes nem volt benne, viszont annál több szórakoztató jelenet. Nem akart bemesélni semmi téveset a vámpírkultuszba és emellett látványos volt. Minden elismerés a sminkeseké és azoké akik a spec. efekteket csinálták. Nagyon ott volt a szeren.


 
Kóborló   2019. 06. 24.

Egy vámpír a szomszédom

A Frászkarika, vagy, ahogy én emlékeztem rá, Veszélyes éj című, 1985-ben készült, Tom Holland által rendezett film is az egyik nagy kedvencem volt gyerekkoromban, ezért gondoltam, kicsit felelevenítem az emlékeimet vele kapcsolatban. Kicsit belegondo... teljes kritika»

 
justynaw   2017. 05. 23.

Egy kissé nehézkesen indult, de végül nagyon is felpörögtek az események, nem mondanám kifejezetten ijesztőnek, inkább a szorongásainkra próbál építeni a film. Szerintem ez nagyon jól megy neki, és ez a jó horrorfilm titka! ;)

 
thomino   2016. 11. 14.

A főhős karaktere nekem egyszerűen valamiért nagyon unszimpatikus volt. Szerencsére azonban a film hangulata engem mindenért pótolt, érdemes megnéznie a műfaj rajongóinak, mivel egy eléggé különleges darabról van szó.

A film összbevétele 24 922 237 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt Tom Holland első rendezése. Elsősorban az 1982-es A bennem lakó szörnyeteg, valamint az 1983-as Psycho 2. forgatókönyvei miatt kapta meg a rendezői széket.

(Kóborló )
 

A film hatalmas sikere miatt 1988-ban számítógépes játékként is megjelent.

(Kóborló )
 

A film költségvetése 9 millió dollár volt, ennek az összegnek a legnagyobb része a speciális effektekre ment el.

(Kóborló )
 

2011-ben Craig Gillespie rendező újradolgozta az eredeti filmet Anton Yelchin és Colin Farrell főszereplésével.

(Kóborló )
 

Amanda Bearse a filmben vélhetően egy középiskolás lányt alakít, pedig a forgatás idején 27 éves volt a színésznő.

(dulkap)
 

Jerry végső átalakulásához szükséges maszk elkészítése 8 órát vett igénybe.

(dulkap)
 

Amanda Bearse az utolsó volt, akit kiválasztottak a színészi gárdából. A rendező képtelen volt megtalálni a megfelelő "szomszéd lányt".

(dulkap)
 

Tom Holland rendezői bemutatkozása.

(dulkap)
 

A film 30. évfordulója alkalmával kiadtak egy extrákkal telepakolt limitált kiadású blu-ray lemezt. Az 5000 lemez kevesebb, mint 48 óra alatt elkelt.

(dulkap)
 

Charley 1966-os Ford Mustangja valójában a Rendező Tom Holland autója volt. Egy évtizeddel később az autó egy baleset során totálkáros lett.

(dulkap)