A Constellation az Apple TV Plus csatornán futó sci-fi thriller sorozat, melynek főszereplői Noomi Rapace, Jonathan Banks és James D'Arcy.

A Constellation egy űrben játszódó, fordulatos thriller sorozat az Apple TV Pluson. Ez a sci-fi dráma A tetovált lányból ismert Noomi Rapace főszereplésével készült, aki ezúttal Jo, az asztronauta bőrébe bújik. Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, ahol ráébred, hogy az élet már nem pontosan olyan, mint amikor elhagyta a bolygót. Nincs más választása, mint felfedni az űrutazás korábban rejtett titkait, és megpróbálni visszaszerezni mindazt, amit elvesztett.

Noomi Rapace alakítja a film központi figuráját, jo-t. Korábban a színésznő játszotta Lisbethet szerepét A tetovált lány című filmben és annak folytatásában. Emellett szerepelt a Django elszabadul, a Tom Clancy's Jack Ryan sorozatokban, valamint a Prometheus, a Bérgyilkosok klubja, A titkok fogságában, és a Sherlock Holmes: Árnyjáték című filmekben.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Apple TV+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Apple gombra kattintani.

thriller

Jo egy űrkatasztrófa után visszatér a Földre, és felfedezi, hogy életéből hiányoznak bizonyos részletek, ezért elindul, hogy feltárja az igazságot az űrutazás rejtett... több»