Egy bérgyilkos megbízást kap, hogy öljön meg hét embert a világ különböző pontjain, ám kiderül, hogy a célpontok szintén bérgyilkosok, akiket azért béreltek fel, hogy megöljék őt.
Nyilván nem úgy ültem le elé, hogy ez lesz az évszázad filmje bármilyen szinten, de azért ez már túlzás. Csavaros akar lenni, de inkább fárasztó, viszont egész vicces kameramozgásokkal próbálják feldobni a nem túl acélos akciójeleneteket olykor. Ugya... Több
Nem értem ezeket a borzalmas értékeléseket. Nekem kifejezetten tetszett. Jó kis pörgős akciófilm, a történet sem rossz, a zene is jó, a színészek is, nem tudom, mi a baj vele.
Annyira szánalmas, hogy egy kérdés foglalkoztatott csak végig: Miért adta a nevét Sam Neill ehhez a másfél óra unalomhoz?
Annyira semmitmondó film. Rossz alapsztori, hiába... Hogy adható ki ilyen film a kezükből? A cél rögtön lő, az szeva', semmi szereplő-előmenetel, ezt még a sztár színész se tudja megmenteni.