Egy ex-hacker kénytelen betörni magasrangú banki intézményekbe, egy másik férfinak pedig meg kell próbálnia behatolni az épületbe, hogy a fiatalembert kiszabadítsa a drámai helyzetéből.
(Csillag Lajos)
Az Éles helyzet (2022) a MAFAB nézői visszajelzései szerint megosztó thriller: van, aki unalmasnak, más akaratlanul viccesnek látja. James Cullen Bressack akció-thrillerében Mel Gibson, Kevin Dillon, Shannen Doherty és Lydia Hull játsszák a főbb szerepeket, a történet pedig az epikus akció és a kiberthriller elemeit is használja. A film tetszésindexe a MAFAB.hu-n 4 értékelés alapján 40%, ami megosztó nézői fogadtatásról árulkodik. Orlando Friar, a szuperhackerből lett informatikus egy bombával az íróasztala alatt kénytelen banki és hedge fund számlákat feltörni, miközben Wallace Reed veterán tiszt a helyszínen próbálja felderíteni a háttérben húzódó összeesküvést. A visszajelzések szerint a feszült alaphelyzet ellenére a film gyakran unalmasnak vagy nézhetetlennek hat, Kevin Dillon és Mel Gibson alakítását is több kritika éri, miközben akad, aki éppen akaratlan komikuma miatt találja szórakoztatónak.
Hirdetés
IMDB értékelés:
4.3/10
Rendező: James Cullen Bressack
Író: Leon Langford, Collin Watts
Író: Leon Langford, Collin Watts
Zene: Tim Jones
Szereplők: Mel Gibson, Kevin Dillon, Shannen Doherty, Lydia Hull, Michael Welch, Eddie Steeples, Kate Katzman, Jonathan Stoddard
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 2022.07.01.

A képen: Mel Gibson
Mel Gibson
Éles?
Ez a film minden volt, csak nem éles. :) Szóval Mel Gibson neve láttán ültem le nézni ezt a filmet, és már már azt hittem, ki is hagyják belőle, amikor egy sakkparti közepén találtam meg. :) A főhős, Kevin D. igaztából nem alakított jót, és nem tudta... Teljes kritika