Stranger Things című sorozat harmadik évadából ismert Andrey Ivchenko (galériánkban) lesz Jean-Claude Van Damme ellenfele a Darkness of Man című akciófilmben. A film forgatása jelenleg is zajlik Los Angelesben.

A Darkness of Man cselekménye Los Angelesben fog játszódni. Van Damme az Interpol ügynökét, Russell Hatchet alakítja majd, aki az informátorának halála után úgy dönt, hogy gondoskodik fiáról, Jaydenről. A fiú és a nagybátyja azonban nagy veszélyben vannak, ugyanis a gengszterek célkeresztjében találják magukat, akik a város irányításáért vívnak háborút. Russell senkinek nem kegyelmez, aki megpróbál útjába állni a küldetésének.

Ivcsenko egy orosz maffiafőnököt, egy kegyetlen, intelligens és számító üzletembert alakít, akinek Hatch az útjába állt. 

A film rendezői székét James Cullen Bressack foglalja el, aki olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Bruce Willis (The Fortress), Mel Gibson (Hot Seat) és Steven Seagal (Törvények felett). A forgatókönyv Van Damme saját ötlete alapján készült.