2024.01.24 14:02 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Éles?

Ez a film minden volt, csak nem éles. :) Szóval Mel Gibson neve láttán ültem le nézni ezt a filmet, és már már azt hittem, ki is hagyják belőle, amikor egy sakkparti közepén találtam meg. :) A főhős, Kevin D. igaztából nem alakított jót, és nem tudta azt hozni, amit ez a film megérdemelt volna.

Sajnos Mel G. sem hozta azt a színvonalat, amit elvárnék tőle, de ettől függetlenül nekem tetszett a játéka és kis zsörtölődései, és végül kis hősként lépett elő, és így a befejezés sem volt annyira összecsapva. A forgatókönyv valami borzalom, amit sokkal jobban meg kellett volna oldani ilyen színészekkel. Én átírtam volna.

Éles?

A rendezés egy fokkal jobb lett. A színészi teljesítményekről ne beszéljünk, mert sajnos igazodik a forgatókönyvhöz, és talán Mel G. tud, vagyis nekem adott olyan pluszt, amivel a két csillagos osztályzatot meg tudtam adni. Hihetetlen rossz a vonalvezetése a filmnek, de szerintem ez egy gyorsan összerakott mű, és ahogy Mel G. szemszögéből nézem, neki csak a szerepet kellet eljátszani, mivel ez van a szerződésben. Hát attól még játszhatta volna a főhőst is, talán akkor az egész jobb lett volna. :) Érzelmeket ne keressünk a filmben, sem akciót, vagyis egy cseppet így kapjuk ezt a gyenge filmet, ami ugyan jól zárul, de nagyon-nagyon jó indulat kell a két csillaghoz is, amit adtam rá. Egyszerűen nem lehet benne mit találni, ami megfogja az embert. Nekem ugyan Mel. G. beszólásai, amik tetszettek és voltak azon kívül vicces jelenetek is, ami gyermeteg forgatókönyvre utal. Tehát aki nem akar egy nagyot csalódni, az ne nézze meg, de akire valahogy mégis ráveszi magát, legalább lát egy összevisszaságot, amit úgy értékel, ahogy tetszik. Szóval ez a film nem a mai kor minőségének felel meg, ez egy tucatfilmek között is a gyengébbik fajta besorolás nálam. Üdv: Yosi

thriller

Egy ex-hacker kénytelen betörni magasrangú banki intézményekbe, egy másik férfinak pedig meg kell próbálnia behatolni az épületbe, hogy a fiatalembert kiszabadítsa a drámai... több»

0