73% 51 szavazat
Szerelmi bűnök

Szerelmi bűnök

Crime d'amour
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
26
Szereplők (26)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Isabelle és Christine munkatársak - a különbség kettejük munkakapcsolatában csupán annyi, hogy utóbbi az előbbi főnöke. Környezetük számára tökéletes párosnak tűnnek, a valóságban azonban két teljesen különböző személyiséggel állunk szemben. Ráadásul… Több


Rendező: Alain Corneau
Forgatókönyvíró: Alain Corneau, Nathalie Carter
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2010.11.11.
Ludivine Sagnier
Kristin Scott Thomas
Kristin Scott Thomas
Ludivine Sagnier
Ludivine Sagnier
Ludivine Sagnier
Ludivine Sagnier
Patrick Mille
Kristin Scott Thomas
 
2019.06.10 De Matt

legújabb vélemény

Bosszúállók

Ha mondjuk, tizenöt évvel ezelőtt néztem volna meg ezt a filmet (ami természetesen lehetetlen, hisz a filmet 2010-ben forgatták), valószínűleg jobban élveztem volna. Van benne fantázia, és a szereplők is jók, a történet pergős, és életszerűség is van benne. Valahogy mégis elfáraszt, hogy felnőtt emberek ennyi energiát pazarolnak erre a témára. Sajnos, társadalmunkban / munkahelyeken /fontos szerepet tölt be az önzés, a hatalomvágy hajszolása, a mások iránti ellenszenv. Még szerencse, hogy a film befejezésében egyszerre ott van a csavar, és ott van az is, hogy egyszer minden kiderül. Minősítés: 6,5/10

0
 
2017.05.05 mamiéstöti2

Tipikus munkahelyi történet, amiben a két szereplő mindent bevet, hogy felülkerekedjen a másikon. Végig lehet nézni, de kevesebb fantázia van benne, mint gondolnánk.

0
 
2017.12.14 Berto49

A filmbéli Isabelle (Ludivine Sagnier) nem a szőke nő tipikus esete! Agyafúrt módon áll bosszút főnöknőjén és volt szeretőjén. Érdekfeszítő krimi, szegény Alain Corneau utolsó rendezése. Hab a tortán, hogy Kristin Scott Thomas is játszik benne.

0
 
2019.02.28 barcika

Ez nem jött be egy gyenge eseménytelen thriller de az ember kíváncsi les,z hogy mászik ki a slamasztikából ez a bambácska szőke!!! De az esze a helyén volt!!

0

A film összbevétele 3 641 265 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Brian De Palma 2012-ben "Gyilkos vágyak" címmel elkészítette a film újragondolt változatát.Szerző: Berto49

#2