Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Szerelmi bűnök (2010)

Crime d'amour
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Ludivine Sagnier
Kristin Scott Thomas
Kristin Scott Thomas
Ludivine Sagnier
Ludivine Sagnier
Ludivine Sagnier
Ludivine Sagnier
Patrick Mille
Kristin Scott Thomas

Videók (1)

 
De Matt   2019. 06. 10.

legújabb vélemény

0
Bosszúállók

Ha mondjuk, tizenöt évvel ezelőtt néztem volna meg ezt a filmet (ami természetesen lehetetlen, hisz a filmet 2010-ben forgatták), valószínűleg jobban élveztem volna. Van benne fantázia, és a szereplők is jók, a történet pergős, és életszerűség is van benne. Valahogy mégis elfáraszt, hogy felnőtt emberek ennyi energiát pazarolnak erre a témára. Sajnos, társadalmunkban / munkahelyeken /fontos szerepet tölt be az önzés, a hatalomvágy hajszolása, a mások iránti ellenszenv. Még szerencse, hogy a film befejezésében egyszerre ott van a csavar, és ott van az is, hogy egyszer minden kiderül. Minősítés: 6,5/10

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Tipikus munkahelyi történet, amiben a két szereplő mindent bevet, hogy felülkerekedjen a másikon. Végig lehet nézni, de kevesebb fantázia van benne, mint gondolnánk.

 
Berto49   2017. 12. 14.

0

A filmbéli Isabelle (Ludivine Sagnier) nem a szőke nő tipikus esete! Agyafúrt módon áll bosszút főnöknőjén és volt szeretőjén. Érdekfeszítő krimi, szegény Alain Corneau utolsó rendezése. Hab a tortán, hogy Kristin Scott Thomas is játszik benne.

 
barcika   2019. 02. 28.

0

Ez nem jött be egy gyenge eseménytelen thriller de az ember kíváncsi les,z hogy mászik ki a slamasztikából ez a bambácska szőke!!! De az esze a helyén volt!!

A film összbevétele 3 641 265 dollár volt (imdb.com).

 

Brian De Palma 2012-ben "Gyilkos vágyak" címmel elkészítette a film újragondolt változatát.

(Berto49)