82% 132 szavazat
Sidney Hall eltűnése

Sidney Hall eltűnése

Sidney Hall
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
28
Szereplők (28)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
indingo  
Kyle Chandler
Elle Fanning
Logan Lerman
Logan Lerman
Elle Fanning
Logan Lerman
Blake Jenner
Logan Lerman
Blake Jenner
Kyle Chandler
Kyle Chandler
Elle Fanning
Elle Fanning
Logan Lerman
Michelle Monaghan
Logan Lerman
Elle Fanning
Logan Lerman
Logan Lerman
Blake Jenner

FILMINFÓ

A film Sidney Hall életének három állomását mutatja be. A fiú sikereskönyvet írt a generációjáról, majd nyomtalanul eltűnt.

(ps)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017.01.25.
 
2020.06.22 end26

legújabb vélemény

Egy nagyon, különleges és szép dráma...

Valóban, kicsit lassú a film első fele, na de a második mindenért kárpótol. Egy nagyon, különleges és szép dráma barátságról, szerelemről, sikerről, szakmai szolidaritásról és tiszteletről.., a bukásról, - az élet nagy keresztjeiről. - Külön öröm volt számomra Elle Fannig játéka, már gyerekszínészként is csodálatosan tehetségesnek találtam, huszonéves korára már beérett drámai színésznőként is. Nagyon hitelesen, angyali magasságban alakította ezt a szerepét is. A kaszting a többi filmbeli karakter megszemélyesítésénél is jó döntéseket eredményezett. - Ezt látnia érdemes mindenkinek, aki szereti a dráma műfaját. Van egy kissé alternatív, művészfilm atmoszférája is. (Csak kipihenten, nembeli létezésre és odafigyelésre alkalmas állapotban kell megtekinteni!).

0
 
2018.08.04 indingo

Az egész filmet körül lengi vakami megmagyarázhatatlan furcsaság magán a történeten kívül. Nem mindennapi sztori, lassan építkezik, de tetszett.

0
 
2018.08.07 TomÁcs

Az Elle Fanning Logan Lerman izgalmas páros volt, de a története kicsit szaggatott, nem túl simulékony bár tudom, hogy ez cél volt.

0
 
2018.12.27 VvV

kezdetben zavaros, de lassacskán minden kitisztul. Érdekes és újszerű történet.

0
 
2018.07.17 Norbi

Egyszerűen zseniális film!! Eleinte nehéznek tűnt azonosulni a filmmel, ami talán annak köszönhető volt, hogy több szálon futott, és nem mindig értettem hogy hol vagyunk, de megéri megnézni nagyon is. Nagyon összetett , mélyreható alkotás, ami sikere... Több

0