Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Beszélj hozzá (2002)

Hable con ella
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Rosario Flores
Rosario Flores
Leonor Watling
Geraldine Chaplin
Geraldine Chaplin

Videók (1)

 
Berto49   2017. 05. 13.

legújabb vélemény

0

Fogalmam sincs, hogy egy másik filmes oldalon, 2009-ben miért értékeltem ezt a beteg filmet zseniálisra. Mostani értékelésem erős jóindulattal: gyenge átlagos. Amúgy azóta már tudom, hogy Almodóvar minden filmje meglehetősen aberrált, az utóbbi munká... több»

 
citizenfour99   2016. 03. 07.

0

Érdekes film, mindenképp látni kell egyszer az életben, sokat mond a túlzott elvakult szeretetről amelyben már nemis számít, hogy a másik viszonozza-e esetleg, hogy tudatában-e van bizonyos dolgoknak. Nagyon jó és érdekes történet. Ajánlom.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 13.

0

Szerintem ez az egyik legjobb Almodóvar film. Egészen egyszerű helyzeteket is művészien tud bemutatni a nézőnek, és nagyon jól kiemeli az érzelmeket. A színészek hitelesen alakítanak benne, egyszer mindneképp érdemes megnézni

 
Dodi   2015. 06. 09.

0

Remekül kidolgozott műről van szó. Almodóvar-ban eddig még nem csalódtam. A filmjei szinte kivétel nélkül kivételesek. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy általában a nyers valóságot mutatja be, de nem közönségesen, hanem művészi precizitással. A zenével ... több»

 
Laci000   2015. 06. 02.

0

Az eddigi filmek közül, amiket Almodóvar-tól láttam ez tetszett a legjobban. Szerintem zseniális alkotás, nagyon jó, tehetséges színészekkel. Egy elgondolkodtató művészi alkotás!

 
batukán   2015. 12. 30.

0

Almodóvar egyik legjobb filmje. Semmi tudatmódosítót nem fogyasztok, mégis a film nézése közben volt, hogy úgy éreztem, lebegek. Mélyen kidolgozott előadásmód jellemzi.

 
Mócii   2015. 06. 29.

0

Ezt a filmet nem csak egyszer lehet megnézni. Tele van érzelemmel! Nekem minden tetszett benne: kiváló rendezés, forgatókönyv és hihetetlenül jó színészek! Én újra és újra megnézem, ha tehetem!

A film összbevétele 9 284 265 dollár volt (imdb.com).

 

Négy kategóriàban is elnyerte 2002-ben az Európai Filmdíjat (legjobb film, legjobb rendező, közönségdíj, legjobb forgatókönyv - Agustín Almodóvar), tovàbbi két kategóriàban (legjobb operatőr - Javier Aguirresarobe és legjobb férfi alakítás - Javier Cámara) pedig jelölve volt.

(Bogi87)
 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
 

A jegypénztàrak adatai szerint a filmből szàrmazó bevétel meghaladta az 51 millió dollàrt.

(Bogi87)
 

Rosario Flores valódi életbeli apját is Antonio Gonzaleznek hívják.

(kázsé)
 

Sokszor kellett felvenni a jelenetet, mikor a bika megtámadja Lydiát, mert a bika sosem akarta bántani a bábut.

(kázsé)