Film tartalmak

48 #211  (2018)

A film egy megtörtént esetet dolgoz fel, inspirációul pedig a történelem leghosszabb és legvéresebb bankrablása szolgált. ... több»
Ez a film egy tragikomédia a kapzsiságról és a vállalatok sötét oldaláról. Adott egy vezérigazgató: Roger és egy pénzügyi igazgató: Carl, akik elhívna... több»
Bobo Buggins, a neurotikus Throbbit csatlakozik a Dweebs csoporthoz, amelyet Randolf vezet. A csoport célja, visszaszerezzék azokat a kincseket, amely... több»
 Seleziya "Sparx" Esho profi birkózó portréja, aki szembeszáll a személyes megszállottsággal, a testével és a családjával. ... több»
Tsunemori felügyelőt egy szomszédos háború által övezett területre küldik, ahol kísérleteznek egy úgynevezett Sibyl System technológiával. Bíznak benn... több»
Dokumentumfilm Tom Savini-ről, az ünnepelt SFX sminkes művész életéről és munkásságáról. A "King of Splatter" névvel is illetett Tom olyan horrorfilme... több»

44 The Noise  (2015)

A rövidfilm egy fiatalemberről szól, akit a lakótelepen megszól az egyik szomszédja, hogy zajos, erkölcstelen és önpusztító életet él, és követeli, ho... több»
Maria és Norberto 35 évig tartó házassága válságba kerül. Maria eddig a családjának élt, ez a törés a házasságában pedig most arra készteti, hogy magá... több»
A Cemetery of Splendor/Ragyogó nekropolisz egy 2015-ös thai dráma. A cselekmény egy a katonák közt elterjedt alvási betegséget járja körül, amely miat... több»
A NAYA: Legend of the Golden Dolphin egy 3D-s animációs film. NAYA apja az arany delfinek királya. A király elküldi lányát a Föld nyolc "sarkába", hog... több»